ezek a magyarországi dob gyártók mind a hasukra ütöttek és legyártottak valamit, jo hangos legyen, és kész
kb kijön nekik 10e ft plusz munka dijra, ők meg adják 2-3szorosáért, tiszta haszon
jobb esetben megpróbálnak lemásolni egy akrát vagy valami nevesebb dobot,
Sziasztok!
Az mitől lehet, hogy 7ezres fordulat környékén olyan rezgő hangot hallok a blokkból, mintha szitában ráznék csavarokat? Ez a szelepek hangja vagy mi a fene? Asszem freepeti is valami ilyesmi hangot hallott vagy mondott az övéből? Szétthullik a gép alattam?
Hát ha azt nézzük,hogy leovincet kapok 90e ért akkor tényleg sok egy noname dobért.
Egrus gyártását is komoly tervezés, tesztelés előzi meg? pl Bódis, Raptor, Martin
noname dobért 60ezer
az szerintem sok talán a felét éri.
a márkás dobok mögött komoly tervezés és gyártás jó minőségű anyagokat használnak,nemcsak a nevet fizeted meg
Találtam egy noname dobot, Mi a véleményetek?
60e.t kérnek érte.
Most nem tudom,hogy a márkanév mint pl leovince, yoshimura, akrapovic, sc, megérnek e annyit pénzt mint a noname dobok?
Most hétvégén lesz Nürnbergben az Inter-zoo kisállat kiállítás Euróba 2 évente megrendezett legnagyszabásúbb kiállítása. Engem az akvarisztika része érdekel. Szívesen elmennék, ha találnék még egy motorost aki csatlakozna hozzám. Időpont 13-16 Utvonal tervező szerint az út 6 óra. Én egy napnak is örülnék, de igény szerint mehetnénk mind 3 napra. Célszerű vasárnap végefele ott lenni, mert akkor már foton pénzért szorják ki az árukat
Kb1 perc átállítani az ülés alatti szerszámkészlettel, szóval megéri! Én 83kg vagyok és két személlyel 7-esre raktam, tökéletes volt! Amúgy 4-5-ösön van!
nem tudom minek kéne zörögnie, elég hangos a kipufogód is és még hallasz zörejjeket is
kb kijön nekik 10e ft plusz munka dijra, ők meg adják 2-3szorosáért, tiszta haszon
jobb esetben megpróbálnak lemásolni egy akrát vagy valami nevesebb dobot,
Az mitől lehet, hogy 7ezres fordulat környékén olyan rezgő hangot hallok a blokkból, mintha szitában ráznék csavarokat? Ez a szelepek hangja vagy mi a fene? Asszem freepeti is valami ilyesmi hangot hallott vagy mondott az övéből? Szétthullik a gép alattam?
tervezést a nagy márkás dobokon van szerintem
leo;yosi;akra;term;
Egrus gyártását is komoly tervezés, tesztelés előzi meg? pl Bódis, Raptor, Martin
az szerintem sok talán a felét éri.
a márkás dobok mögött komoly tervezés és gyártás jó minőségű anyagokat használnak,nemcsak a nevet fizeted meg
60e.t kérnek érte.
Most nem tudom,hogy a márkanév mint pl leovince, yoshimura, akrapovic, sc, megérnek e annyit pénzt mint a noname dobok?
Üdv:Jim-X
Üdv:Jim-X
Itt csak nyalogatni tudom üvegen keresztül.
Bár itthon még mindig a motorosok lehúzása a tét.
Kipufogó gyüjtemény FZ1
Kipufogó dobot hol tudok venni jó áron?
Mivv
Leovince
mivan még?