Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mikor zörög pontosan? Milyen fokozatokban? Terhelésnél is hallani? ha pl 5000-től 8000-ig forgatod, akkor is előjön 7000nél?
Na de ZÖRÖG! szétthullik alattam? vagy mi?
add nekem, majd én kiárulom!
nem tudom minek kéne zörögnie, elég hangos a kipufogód is és még hallasz zörejjeket is
Csak míg a leo vagy a normál gyári dobok E-jelzésűek és a műszakin sem baszogatnak vele, addíg ezek a no name dobok ... pff?
Akkor mi a fene zörög? Ez már a vég? Dobjam ki?
ezek a magyarországi dob gyártók mind a hasukra ütöttek és legyártottak valamit, jo hangos legyen, és kész
kb kijön nekik 10e ft plusz munka dijra, ők meg adják 2-3szorosáért, tiszta haszon
jobb esetben megpróbálnak lemásolni egy akrát vagy valami nevesebb dobot,
miujság van pálya ördöge? jársz a ringre
enyébe aztán nincs ilyen főleg nem szita csavarokkal
Sziasztok!
Az mitől lehet, hogy 7ezres fordulat környékén olyan rezgő hangot hallok a blokkból, mintha szitában ráznék csavarokat? Ez a szelepek hangja vagy mi a fene? Asszem freepeti is valami ilyesmi hangot hallott vagy mondott az övéből? Szétthullik a gép alattam?
Ez egy G1 gokart pályáról származó papír ha jól látom : ))
persze egyszer megterveztek eggyet és utána mindre azt rakják
tervezést a nagy márkás dobokon van szerintem
leo;yosi;akra;term;
Hát ha azt nézzük,hogy leovincet kapok 90e ért akkor tényleg sok egy noname dobért.
Egrus gyártását is komoly tervezés, tesztelés előzi meg? pl Bódis, Raptor, Martin
noname dobért 60ezer
az szerintem sok talán a felét éri.
a márkás dobok mögött komoly tervezés és gyártás jó minőségű anyagokat használnak,nemcsak a nevet fizeted meg
Találtam egy noname dobot, Mi a véleményetek?
60e.t kérnek érte.
Most nem tudom,hogy a márkanév mint pl leovince, yoshimura, akrapovic, sc, megérnek e annyit pénzt mint a noname dobok?

aki keres talál
Most hétvégén lesz Nürnbergben az Inter-zoo kisállat kiállítás Euróba 2 évente megrendezett legnagyszabásúbb kiállítása. Engem az akvarisztika része érdekel. Szívesen elmennék, ha találnék még egy motorost aki csatlakozna hozzám. Időpont 13-16 Utvonal tervező szerint az út 6 óra. Én egy napnak is örülnék, de igény szerint mehetnénk mind 3 napra. Célszerű vasárnap végefele ott lenni, mert akkor már foton pénzért szorják ki az árukat
Kész a power commander lassan megy majd avidi is csak még készül összevágása
Kb1 perc átállítani az ülés alatti szerszámkészlettel, szóval megéri! Én 83kg vagyok és két személlyel 7-esre raktam, tökéletes volt! Amúgy 4-5-ösön van!

Üdv:Jim-X
Ezt meg honnan szedted?

Üdv:Jim-X
Rángatott, mikor kifogyott, vagy csak megállt, mint a szög
ment a mail
Köszönöm!
Itt csak nyalogatni tudom üvegen keresztül.
Bár itthon még mindig a motorosok lehúzása a tét.
Ujpesten belül merre vagy
remélem ennyi elég lesz
Kipufogó gyüjtemény FZ1
Nekem pont a kígyóbőr üléses tetszett. :)

Kipufogó dobot hol tudok venni jó áron?
Mivv
Leovince
mivan még?