..... jah és újabban olyan dologra lettem figyelmes, hogy erősebb kigyorsításoknál elkezd beszitálgatni a kormány... nemtom ez összefügghet-e az elöbb leírtakkal..
hali
gyerekek nagy baj van...
fékezéskor olyasmit érzek, mintha az első villa kotyanna..
a vasban 12000km-van... előfordúlhat, hogy a kormánycsapágy máris megadta magát ?
a vezetéstechnikai tréning óta érzem... amikor fékezéseket gyakorolgattuk onnantól érzem az elejében fékezéskor ezt... valakinek esetelg ötlet, hogy milehet ?
Srácok.fazer 600 as 2003 as hoz keresek tankpadot,bukogombát,Giwi turadobozt.Eke idomot,vagy a teljes idom is érdekelne.Aki tud segitsen.S a gyári használati utmutatos füzet is kelene.Tudnátok e segiteni,hol keressem esetleg.
A moci Újpesten van.
Az ár meg a weboldalon. Csak E3 jel van, bármit is jelentsen az...
Adnak hozzá egy kis kártyát, amit beletehetsz a forgalmiba. Aztán imátkozz, hogy a rendőr tudjon angolul...
A használati utsításban van róla egy kép, azt nézd meg. Úgy a legkönnyebb :)
Ha olyan a fejidom, mint az enyémen, akkor alul kell találnod egy kis ablakot, amin ha benyúlsz, kulccsal eléred az állító csavart. Így nem kell megbontani a burkolatot. Kell akrobatikázni, de 5 perc alatt megvan.
Srácok a lámpának a világitási szögét hol tudom állitani?:S
Fater után mentem egyik nap ö kocsival és monta ,hogy nagyon vakitok :D Vagy ez így a normál? enynire fasza a fz6 s2-esnek a pilácsa:D
msn-en fel tudjuk venni a kapcsolatot ?