Oda, basszameg!
Alapból fél óra késéssel jöttek Petiék, aztán vagy 45 percet szenteltünk a Szlovák nyelv megismerésére.
Lelkes rendőrök fotókat készítettek rólunk....
Végülis amit felajánlott, hogy elveszi a jogsit, és hazaküldi a nagykövetségen keresztül, vagy helyszínen 200 Euro...
Végülis kialkudtuk 50 Eurora és senki nem látott semmit....
Azért jó volt az az 577 is, majd teszek fel videókat...
De Peti egy állat...
ugy lenne az igazi ha lenne benne power commander és hozzá egy beállitás, de mivel ez kb 120 e ft ezt nem szeretik kifizetni az emberek,,, ago motor-nál csinálnak ilyet, AGO
motorodnak sok baja nem lesz, használhatod így is, csak hangon kívül nem sok mindent kapsz
Létezik az,hogy váltáskor néha nem veszi be a sebességet? Vagy csak én érzem úgy? Néha olyan érzésem van mintha nem váltott volna a következő fokozatba.
Kezdem egyre jobban szokni a mocit. Kezdünk barátkozni egymással.
Egy tapasztalt kolléga segitségét kérném, feltettem 1 sport kipufogót az Fz-6 osomra kell e nekem valamit a szervízben utána állitattnon.
Valaki azmondja igen valaki nem van aki lehet, most legyek okos. Aválaszokat előre is köszönöm! 2006os gép 98 le.
A videódat kiírjam dvdre?
azt hiszem jártam olyan helyeken is ahol a fazer tura volt
Alapból fél óra késéssel jöttek Petiék, aztán vagy 45 percet szenteltünk a Szlovák nyelv megismerésére.
Lelkes rendőrök fotókat készítettek rólunk....
Végülis amit felajánlott, hogy elveszi a jogsit, és hazaküldi a nagykövetségen keresztül, vagy helyszínen 200 Euro...
Végülis kialkudtuk 50 Eurora és senki nem látott semmit....
Azért jó volt az az 577 is, majd teszek fel videókat...
De Peti egy állat...
Köszönöm választ, érdekelne a telefon száma, és megbeszélném vele a dolgot.
Előre is köszi
motorodnak sok baja nem lesz, használhatod így is, csak hangon kívül nem sok mindent kapsz
Kezdem egyre jobban szokni a mocit. Kezdünk barátkozni egymással.
Van ismerősöm aki megcsinálja 3.kerben.
Valaki nem akar gurulni május 1-én pár száz km-t valahova?
Nincs kivel gurulnom az asszonyon kívül.
Start: Debrecen
Egy tapasztalt kolléga segitségét kérném, feltettem 1 sport kipufogót az Fz-6 osomra kell e nekem valamit a szervízben utána állitattnon.
Valaki azmondja igen valaki nem van aki lehet, most legyek okos. Aválaszokat előre is köszönöm! 2006os gép 98 le.