Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

milyen gumid van elől
mi ez a vegyes kompozit én tuti nem venném meg ha eladó sorba menne,
tank milyen lesz
Narancssárga gyerekek! irigykedjetek csak
Ha majd a tank is fekete lessz,nyugodtan megérdemli,a nem szép de legalább csúnya jelzőt. De temetkezési vállalkozóknál biztos megállja a helyét
omájgád :D gecimenő !
Márcsak a tankot kell festetnem, meg felmatricáznom a gépet ...
Üdv Nürnbergől Fiúk! Jó errefelé a sör!
Eladó bontott és új alkatrészek www.fazer.hu /frissitve van az oldal/.
Ennyi

Üdv:Jim-X
Azért nem látod a piros feketében a szépet,mert túl sokat voltál vidéken és nincs rendesen kifejlődve az agyad
Az általános kukás autók nagyon csárgák Vagy ó-arany színben tündökölnek Ebből adódóan vannak kukás motorok is,azokat kezdő mérnöktanoncok irányítják,lopó csőre éhezve Ami persze megvan!És átvehető!
7 végén nem mentek a motoros találkozóra? Asszem én előveszem a távcsövet, és lenézek oda!
Felétek milyne színű a kukásautó? Felénk fehér-fekete? Miért fura szín ez?
Nekem a kukásautó színűek furák... Jaa amúgy azért vagyok fennt még ilyenkor mert a FTP behúztam egy versenyt, szóval heppi van meg minden 7végén megint csúnya vége lesz a bulinak

Üdv:Jim-X
Ok holnap ledurrantom feketére.
Hát azt kéne....
Sima kékre nem gerjedek!
Ám nekem a piros motorok a furák...illetve,piros és fekete.De mint mondtam,ízlésessé teszem a te géped is
Persze,csak miután az enyém meglesz...
Ne hagyd magad befolyásolni! teljes elnyomás alatt vagy! nyugottan festessed babarózsaszínre!
Fekete.
csizmája
Fújjad kékre legalább az Ákos boldog lessz
56-os bőrkabát, és 45-ös nemsokat használt csizája eladó valakinek?
Én szívem szerint ha tehetném a vázat és a felniket az R6-nak a mattfeketéjére festetném! Ma kaptam vissza pár idomot én is, festettem erre a matt feketére, és kurva jól megy a fényes feketéhez!
Pandryss

Akkor most milyen szinű legyen hagy tudjam már én is