Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jó lenne felmotorozni...
bár ilyen szar időben nincs sok kedvem megfagyni az m7-esen.
Ezért akarok menni én is, megnézni a Teneré-t.
nem nyomtam választ erre gombot.. olivernek címeztem.
vajon ide is elhozzák, a törökországban debütált Yamaha 1200z Super Tenere-t ? mer akkor el kellene...
Hé, emberek, ide jön valaki?
link
Neki már nincs ereje ilyesmire,hiszen a dolgos szorgos munkásosztályhoz tartozik
Lehet,de hogy neked sem....
én csak a hirdetéseket néztem! nem tehetek róla baszki
Mert neked való mi?Aztán mi van veled mi ez a nagy cekcuális érdeklődés,kilökött a babád? Most már hogy melós gerek lettél nem kellessz neki mi?
nem neked való
1000 pénzért tényleg jó fogás az a csaj
Conti hmmm jó fogás,,,,
hélóóóóóóóóóóóóóóóóóóó
hm.............
válaszoltam az email ra, megkaptad
valami hülye angol üzenetet kaptam
Hüle irigy melós
ÁÁÁ ... nem megyek a környékére sem! Még véletlen történik valami vele .. meg így is bírósági ügy van az egészből még! (kicsi pénzel még lóg ... és fétti a bőrit , azt feljelentett )Szal .. ez nem úgy működik, hogy elmegyke érte ...
Hozd el tőle... nehogymááá nyúl vigye a puskát

Üdv:Jim-X
Nálunk egész hétvégén nőnap volt... Így mára csak mókuskerék jutott

Nincsen valakinek valami fekete BŐR kabátja 56-os méretben eladó! Persze NEM ismétlem NEM valami agyonhasznált kell! Köcs*g exemnél maradt a ruhám ... 45-ös zsír bakancs is érdekelne (lehetőleg fekete - fehér diadóra) vagy valami nagyon akciós hely, ahol tudok most venni? Hol keressek?
Hű de kanos itt ma mindenki? Peti ... fáradt vagy? pedíg neked nőnap alkalmából még este "teljesíttened" is kell! küldjek átt kammagrát? Van zselés kivitelben is!
Egyértemű, hogy itthon Mellesleg olyan hideg van, hogy a bimbik is állnak rendesen...

házas ember nem dumál
látod! a kép nem csal! mellesleg jol áll,

nah milyen a hazai levegő? hol jobbak a csajok? ott vagy franciák