Hancsák Gabi!
Küldtem Neked üzenetet a kepesmotorból (nem tudom ez email vagy privát üzi lesz valahova) Ha ott nem mutatná, az én e-mail címem az itteni azonosítóm és utána kukac és frímél pont hu. ;-)
Üdv
Robi
35eft ért alakítják át a gyári dobot, ha van eszed akkor szerzel egy bonotott kipufogót (15-20eFt) és azt alakítatod át. Így megmarad az eredeti műszakira, vagy motor eladáskor jól jön.
Összvissz 50eFt.
Hali!
Nehéz kérdés...
Ami igazán tetszik az a Two Brothers- dupla csöve, de azt nem is lehet sztem otthon kapni...
Az átalakításra nem is tudom, hogy mennyit szánnék!
Ha árban közel van egy sportdobhoz akkor már lehet, hogy az extra dobot venném meg...
Most éppen Bahrainban vagyok az araboknál, itt is voltam egy-két helyen, de itt szinte csak Harley-s cuccok vannak sajnos!
Még pár hét mire hazaérek, addig el akarom dönteni, hogy hova menjek és mit vegyek rá vagy hogy átalakíttassam...
Mélyenszántó, gondolatébresztő kép lett belőle.
Hiányzik ami tarcsa a kereket.
Küldtem Neked üzenetet a kepesmotorból (nem tudom ez email vagy privát üzi lesz valahova) Ha ott nem mutatná, az én e-mail címem az itteni azonosítóm és utána kukac és frímél pont hu. ;-)
Üdv
Robi
Került zsír a fontos helyekre....
Összvissz 50eFt.
Megjöt a márciusi,de se egy levél se egy csomag?
2340 Kiskunlacháza
Kossuth Lajos u. 39
Telefon:
24/430-443
Tudtok vmi kontaktot adni?
Sportdob 3x ennyi.
Nehéz kérdés...
Ami igazán tetszik az a Two Brothers- dupla csöve, de azt nem is lehet sztem otthon kapni...
Az átalakításra nem is tudom, hogy mennyit szánnék!
Ha árban közel van egy sportdobhoz akkor már lehet, hogy az extra dobot venném meg...
Most éppen Bahrainban vagyok az araboknál, itt is voltam egy-két helyen, de itt szinte csak Harley-s cuccok vannak sajnos!
Még pár hét mire hazaérek, addig el akarom dönteni, hogy hova menjek és mit vegyek rá vagy hogy átalakíttassam...