amugy nekem se teteszik se a givi se a gyári,
amiket a z750 re lehet kapni nah azok teteszenek,
csak kérdés hogy lehetne olyat felszugerálni erre ill hogy nézne ki
muhahahaha . félsz mi .
nem rossz, még lehetne bele vinni finomitást, vagy valami rajzolos programmal megfirkálni kicsit és alkotni
csak nehogy előtörjön belőled a picasso mint Ákosbol
Köszönöm. Rosszabb véleményeket vártam.Vagy csak nem akartok a selymes rózsaszín lelkembe taposni!Eddig csak az volt megértő aki tudja milyeneket lehet kapni rá! Na majd Freepeti....!
Na Ecsém detó,inkább bármi mint egy givi vagy más plexi amitől olyan duplabubis az eleje!Egy délelőtt eredménye,tereli a szelet,kiegészíti a müszerfalat szemből és nincs bogár a melykasomon.
Ha megmarad(nagyon izgat a csere) akkor megveszem rá a fabbri-félét (ami s2-re jó,papiron) és ráfaragom valahogy.Túl bonyolult nem lehet.
Rosszabbra számítottam!
Egyébként nagyon bizarr ember vagyok (meg nem is miattad mondom) de előbb tennék fel valami hasonlót mint egy givi plexit.Nekem az nem jön be,viszont ezen lehetne még faragni egy picit aztán fajin lenne.
Mondjuk ha kisebb lenne,meg nem lenne az a 2lelógó lába a lámpára
Nice job!
15 mm er az kurva sok, 100% hogy beér neki a provédő az also kifliba, és igy továbbb, maximum 5-7 mm er vagy a rugó főlé bekell tenni egy kis alátétet(eket) hogy keményebb legyen és akkor nem ütközik fel
Ja lecseréltem, meg tettem is el "analizáltatni" a MOTUL-ból.
Első úton mintha halkabb lenne a motor ettől az olajtól, de lehet csak én képzelem be...
(A pénzt a héten küldöm, lesz fizetés.)
Üdv mindenkinek!
Tegnap gurultam egy jót, "ősziesítettem" a szerkóm (beraktam a thermobélést). Az Üvegtigrisnél találkoztam egy fazeres sráccal, dumáltunk kicsit. Mesélte, gond volt a gépével, mikor megállt, a túlfolyón kinyomott hűtőfolyadékot rendszeresen. Termosztát cserével megoldódott a probléma. Nemrégen vette, ki kellett vetetnie az ülés töméséből, túl magas volt neki. Egyébként tetszik neki! Észrevettem még, hogy nagyon le volt engedve az eleje, vagy 15mm-t. Lehet, több is volt. Nem sok az egy kicsit?
No, szép napot Nektek!
rajzolgatok, aztán mutatom mire gondoltam