Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Menj el egy kereskedésbe és próbáld ki mindkettőt............. Ha fazert veszel rosszul nem dönthetsz!
Az ezres sokat eszik!
Hát......először az adatlap-kommandónak tegyél eleget. De fazert ne vegyél, a legszarabb motor ami létezik.
Sziasztok!
Nagy gondba vagyok!Hosszu várakozás után most értem oda,hogy vegyek egy motort.NADE? Melyiket?FZ1 vagy Fz6 S2?Sokan azt mondják a 6-os kics lesz,kevés lesz egy idő után.Ha van valakinek konkrét élmény vagy tanács szívesen venném ha megosztanád.Köszi sziasztok
ahová való
Melege vót!
Menj már! Szegénykét kiraktad a szakadó hóesésbe.

Én csak a napra vittem ki tegnap, hogy megteljenek a karbik friss levegővel.
Én is én is!
Szia!

Szia SnowRider!
Szasz!

Köszi megkaptam. De már kezeltetem.

Tegnap voltam kint motorozni. Illetve csak az udvarban mentem egy kört.
Xaa!Mi a helyzet?Meg kaptad az újévi köszöntőmet?
Bp, Akácfa utca...
itt még nem találkoztam túl sok ránézésre is "afrikai bevánroló"-val nem tudom ott mennyire gázos a helyzet megélhetés ügyben... ami nagy probléma lenne a spanyolt megtanulni
Nekem elég volna Spanyolország is. Végülis az még Európa, sok a motoros, van motoros kultúrája, szépek a tájak, többé-kevésbé jók az útjaik, szép a nyelv, jók a csajok... Bár ott is egyre több az afrikai bevándorló...
Nézd meg a mailed.
én jövő télen elmegyek ausztráliába... ott szinte mindig motorozható idő van
kezdem befonni a hajam már én is...
Én lassan már kezdek beletörödni, hogy várni kell. Nehezen ment, főleg a környezetemnek...
Mindegy. Kisütött a nap és olvad. Ez már kezdetnek jóóó...
Olyanok vagyunk, mint a keselyűk. Karcos motort pillanatok alatt lerabolunk...
köszi
r6szabo... van esetleg középtámaszod olcsón eladó... (mondjad az ára kétszeresét aztán majd annak a felét számolom a lényeg, hogy a srácok ne ígérjenek rám )
köszi
Neked is! Hogy s mint? Jól teltek az ünnepek? Ahányszor kimegyek a garázsba, annyiszor jut eszembe: csak lenne már tavasz!
R6szabó (nevekkel mindig gondban vagyok... )
BUUUUJJJÉÉÉÉK Józsi!
Kérderd meg R6Ridert, van-e bontott középstandje.
Ha már a gyárban nem raktak rá.............