Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Azt írja FZS 600-hoz! Az olyan mint az FZ6-N?
Jut eszembe! Karu árulja a plexijét a motorozz.hu-n. Gyári, füst színű. FZ6N-re jó.
Neked vannak haragosaid? Vajon miért?!
Köszönöm!
Jól van, akkor megnyugodtam.
Most R6-od van?
Nem kockáztatok...
Már látom amit írtál csak nem olvastam végig az elején!
Biztos jó lesz, hisz tök egyforma a két motor. .
Hát..nem szólok, nem merek. Még gondol egyet és feliratkozik a tavaszi túrára, hogy a haragosok többen legyenek mint a szimpatizánsak.
Szia!

Érdekelne a plexi ha jó FZ6-N-re!

Előre is köszönöm!
Sőt, amit írtam az mind FZS 600-hoz (2002-2003) való alkatrész
ah. az nem kell.

Figyi, vigyázz, mert Krisztián szólni fog, ha nincs kitöltve az adatlapod...
FZS 600-hoz van
Szerintem szólj carlo75nek, mert nincs kitöltve az adatlapja.
TeeJay! A Carlo75-nek nincs kitöltve az adatlapja. Szóljunk neki hogy töltse ki, vagy inkább hagyjuk?
FZ6 hatso sarhanyod nincs? mer nem ami a kerekre megy, hanem amin a rendszam is szerelendo...
Diablo Strada? Szidtam a hatuljat miután mentem vele par ezer km-t. Meg most is szidom. Viszont ilyet teszek ra legkozelebb is. Remélem ez eleg jol leirja...
az adatlapja az adatlapja, TJ, Krisz
de szemét vagyok
Neked nem volt drága, nekem sajnos az volt

Igen, néha ránézek a forumra
Sziasztok!

Garázstakarításból van még egy-két apróság, hátha valakinek érdekes lehet:

Gyári (gumi) első fékcső - grátisz, ha valakinek szüksége van rá
Gyári láncvédő - 5.000,-Ft.
Hátsó idom (metál-fekete) - 12.000,-Ft.
Hátsó index (gondolom előre is jó) - 7.500,-Ft.
Gyári első lánckerék - grátisz, ha valakinek szüksége van rá

Kapcsolódóan akad még egy UVEX plexim (sosem használt, nem színezett) - 5.000,-Ft.
Nahát még mindig nézegeted a fórumot. Csak lapulsz?
Akkor átvertél?
Pedig nem is volt olyan drága
van motorparts-nál shark , meg van Martin féle így nekifutásból... és még viszonylag emberi áron, nem úgy mint FZ6-ra
én annyiért eladom a gyári garnitúra BT020-am
ha már ilyen aktívak vagytok.... kérdés: ugye van 12 ezer km a gumikban és lassan kellene cserélnem pacskert... az első még jó lenne szerintem... ha feldobnék egy Diablo-t vagy Diablo stradat az az első BT020-al mennyire lenne "életképes" dolog? TJ ha jól emlékszem neked van Diablo Stradad... vélemény? :]
Nekem is ilyen évjáratú motorom van és Leo Vince Titanium van rajta. Ha érdekel megnézem a típusát. Ez kimondottan erre a motorra való, de biztos van olcsóbb fajta is.