Diablo Strada? Szidtam a hatuljat miután mentem vele par ezer km-t. Meg most is szidom. Viszont ilyet teszek ra legkozelebb is. Remélem ez eleg jol leirja...
Garázstakarításból van még egy-két apróság, hátha valakinek érdekes lehet:
Gyári (gumi) első fékcső - grátisz, ha valakinek szüksége van rá
Gyári láncvédő - 5.000,-Ft.
Hátsó idom (metál-fekete) - 12.000,-Ft.
Hátsó index (gondolom előre is jó) - 7.500,-Ft.
Gyári első lánckerék - grátisz, ha valakinek szüksége van rá
Kapcsolódóan akad még egy UVEX plexim (sosem használt, nem színezett) - 5.000,-Ft.
én annyiért eladom a gyári garnitúra BT020-am
ha már ilyen aktívak vagytok.... kérdés: ugye van 12 ezer km a gumikban és lassan kellene cserélnem pacskert... az első még jó lenne szerintem... ha feldobnék egy Diablo-t vagy Diablo stradat az az első BT020-al mennyire lenne "életképes" dolog? TJ ha jól emlékszem neked van Diablo Stradad... vélemény? :]
Nekem is ilyen évjáratú motorom van és Leo Vince Titanium van rajta. Ha érdekel megnézem a típusát. Ez kimondottan erre a motorra való, de biztos van olcsóbb fajta is.
Most R6-od van?
Érdekelne a plexi ha jó FZ6-N-re!
Előre is köszönöm!
Figyi, vigyázz, mert Krisztián szólni fog, ha nincs kitöltve az adatlapod...
de szemét vagyok
Igen, néha ránézek a forumra
Garázstakarításból van még egy-két apróság, hátha valakinek érdekes lehet:
Gyári (gumi) első fékcső - grátisz, ha valakinek szüksége van rá
Gyári láncvédő - 5.000,-Ft.
Hátsó idom (metál-fekete) - 12.000,-Ft.
Hátsó index (gondolom előre is jó) - 7.500,-Ft.
Gyári első lánckerék - grátisz, ha valakinek szüksége van rá
Kapcsolódóan akad még egy UVEX plexim (sosem használt, nem színezett) - 5.000,-Ft.
Akkor átvertél?
ha már ilyen aktívak vagytok.... kérdés: ugye van 12 ezer km a gumikban és lassan kellene cserélnem pacskert... az első még jó lenne szerintem... ha feldobnék egy Diablo-t vagy Diablo stradat az az első BT020-al mennyire lenne "életképes" dolog? TJ ha jól emlékszem neked van Diablo Stradad... vélemény? :]