Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

a Yamaha World-ben van Fazer teszt motor! a kiprobálásának feltételeiröl érdeklödj a keresksdö kollégáknál.
061-3581480 103mellék. Kovács Tibor
Holnap megyek Mikihez és megnézem az utalásokat.
Lehet,hogy nem lesz mindegyiknél név?
A másik lehetőség,hogy a jelentkezések sorrendjében.Visszanéztem az oldalakat és ha ,
jól figyeltem akkor ez a sorrend:
1.Teejay
2.Mr.Tissot
3.Fotos aki még mindíg nem jelentkezett!Vagy?
4.Snilpapa
5.Combi
6.Versal
7.T0my
8.
Alexx66
9.Vitya
10.Memphis
és én?
Nézze vissza más is és ha nem ok. akkor javítsatok ki.
Egy kis türelmet kérek tőletek,higgyétek el nem rajtam múlik,de rajta leszek az ügyön és megteszem a tőlem telhetőt.
Üdv.
Szia nekem jó amikor TeeJaynek . Letudod csekkolni hogy ki utalt ? mert mint írtam nekem a nejem nevén ment el
Utalás vagy jelentkezés sorrendje?
Helló!
Nekem is 1000es Fazerem van, Te újítottál már be valami kiegészítőket?Ledes index meg rendszámtartókonzol esetleg?Én most vettem rá fehér ledes hátsó lámpát nagyon cool:)
Szevasztok!
Úgy látom beindult a project.T0mi!Rögtön küldöm az infót.
A mikorra lesz kész kérdésre:az idomot sajnos csak vasárnap de.tudom vinni a Mikihez.
Ez már tényleg nem rajtam múlott,de csak akkor kapom kölcsön.Szerintem vasárnap el fogja kezdeni.
Már csak azért is,mert már több mint 4-en küldtetek előleget.
Ahogy már írtam:max 3 hét az utolsó db.-ig.Persze ez lehet kevesebb is.Majd ráhatok egy kicsit.
Meg már 11db.-kell.A sorrendre kellene valamit kitalálni,mert szinte alig lesz különbség az utalások közt.
Vagy türelmesek lesztek és mikor megvan mind akkor egyszerre jöttök el értük és akkor lehet egy jót kajálni is meg stb.sasatöbbi.
Vagy Ti,hogy látjátok?
Sziasztok!

Yamaha FZ6S Fazer és Suzuki V-Strom 650-eseket nézegetek. 193cm/105kiló vagyok és ezért inkább a nagyobbacska motorok érdekelnek. Sajna nincs lehetőségem hosszabb távon kipróbálni őket mennyire kényelmesek, mennyire tudnék együtt élni velük...
Ilyen termettel "szerethető" motor a Fazer? Vagy inkább az átlagosabb termetűeknek való?! (Nem szeretnék úgy kinézni a motoromon mint majom a köszörűkövön.)
Külsőre mind a kettő tetszik,de a Yamahát valahogy finomabb kis gépnek érzem.
nembaj legalább elküldte
jáááájjj az asszony nem írta rá a nick nevem, jogerős ha nem tudod beazonosítani, akkor az 1etlen női nevű utaló az enyém mert még ráadásul a saját számlájáról utalt nőőőők pedig csak egy egyszerű utalást kértem tőle
Picsába... Mehetek a bankba új jelszóért.
(És ma sem bírtam utalni-...)
Sziasztok reggel az utalás elment részemről ok
Legalább van indok a családnak, fontos üzleti ügy!
Jogerős úgyis említette a halászcsárdát, végülis miért ne. Semmi jónak nem vagyok az elrontója...

A 0-ás mellett az alsónémedi lehajtó mellett a BP felőli oldalon van egy benzinkút, ha jól emlékszek. Koccolhatnánk ott, majd meglátjuk mikor. Mindenesetre vagy kora délután vagy kora reggel egy szombaton.
Ha mocival mentek lehet megyek én is!
nehogy elkísérjelek!
Vagy inkább szervezzünk rá túrát.
Oldaltáskám már van, de abba tuti nem fér bele. Viszont hátra lehet palokni, hátsó ülésre is fel tenni dolgokat (háló...bár az sincs, de azt hiszem havernak van)
Lehet, hogy a határtól kell visszajönni, de "nyílegyenes" az út.
Mikor lesz kész elvileg? kb?
Sziasztok!

Alsó idom védelmi pénz utalva
És mocival hogy hozod el?
Van hátsó tátyód?
Én megyek le (Motorral), hozom Memphisét és a sajátomat. Nem tudom, 3-at el bírok-e hozni.
Jelentem, hasidom projekt elindítva.
Az előleg átutalva!
Gyerünk többiek, nyomjátok az utalás gombot, minél előbb jussunk hozzá a motyónkhoz, mert még fényezni is kell.
Erről jut eszembe, van fényező ismerősöm, rákérdezek, vifíl kostáért csinyálná mög a fújást.
Másik dolog. Ki fog arra járni esetleg, aki Bp.i, és fel tudná-e nékem hozni az enyim piciny elememet, ha készen van?
Nem kaptam semmi infót, majd akkor küldj légyszi, de a számlaszám az most átjött.
Szia Vitya!
Nem tudod, hogy kb. mennyiből jöhet ki a hasidom festetése a YW-ben?
Hali!
Elküldtem a sz.számot.
Ezek szerint Te semmi infót nem kaptál a gyártórol?
Ha,nem akkor jelezd felém és holnap küldöm,mert most megyek horpasztani.
Üdv.
4594 es hozzászóláshoz raktam 6 képet neked