Szevasztok!
Holnap estig jó lenne,ha pontosan tudnám,hogy hányan jöttök.Már csak a helyfoglalás miatt.
Persze,ha még mindíg áll a halászlés dolog. Egy kb.időpont,hogy mikor értek Szegedre.
Az érintetteket megkérném.hogy,ha 1 mód van rá hozzák magukkal az utalást ig.papírt,mert 1
valaki nincs a havi záró számlakivonaton,amit ma néztünk a Mikivel.Persze lehet,hogy csak elnéztük,de biztos ami biztos.Amit elküldtetek nekem sajnos már töröltem és nem emlékszem rá.
Combi a tiéd ok.Teejay,Mr.Tissot,Snilpapa,Versal,T0my a tiétek is ok.
Alexx66,Memphis37,Vitya hármotok közül nem tudtuk beazonosítani,hogy ki-ki.
A számlán van még 2 utalás,csak nem tudtuk ,hogy ki küldte.
Mégegyszer:lehet,hogy csak elnéztük.Bocs.Várom jelentkezéseteket.
Üdv.
kozmax, 24.-e után mondom majd hogy mi lett a randim vég a trakival. Közben olvastam a műszaki szakértő írását, a nyomok szerint kb 6 m-rel a traki előtt csókoltam az aszfaltot, majd érintettem az első kerekét, majd további 6 méter után álltam meg. Kb 50 km/h-val.
Nem bánnám ha nyernél, de rosszak az esélyeid. Ennek súlyos, motorozásos kimenetele lesz így is úgy is, mert ezt már levélben nehéz lenne lebonyolítani.
Úri ember biztosban nem fogad! Oké fogadjunk mi legyen a tét?
Tényleg nem vagyok benne biztos, de azért nem hiszem, hogy E betűs lenne, mert olyan lámpák vannak benne, mint a spot-lámpában. Nincs rajta semmilyen fényterelés. Szemből vakít eléggé.
Nem E. Ha E betűset akar, akkor szerintem bontóból kell valami enduro-ról levenni a gyári fejidomot. A másik lehetőség, ami bennem is felmerült, hogy a Z 750 fejidomát kell bontottan megszerezni. A következő év végéig legkésőbb nekem is meg kell szereznem. Bár az Aprilia Tuono elejét is el tudnám képzelni a mocimon.
Hát úgy néztem, hogy szegény Eyesisnek sincs rajta ilyesmi, bár most biztos nem az a legnagyobb problémája.
Na nem baj, majd csak találunk Mi is, és akkor lesz közös utalás + túra is.
Na igen, már nem győztem várni.
Végre volt egy téma, ami nem a hasidomról szólt.
Gondoltam, írok valami okosságot, hogy tudják, azért a régi Fészeresek is olvassák a lapot.
Egészen biztos, de majd forog-e?
Hát ahogy olvasgatom a fórumot, ilyen módosítást senki nem próbálna ki itt. A sportkipufogó, a túradoboz, a túraplexi meg a blokkidom a maxi átalakítás.
Találkozhatnánk a Lágymányosi hid pesti hídfőjénél, a Peugeot szalon melletti benzinkúton. Fél 10?
Goimi pedig csatlakozhatna hozzánk Kecskeméten a malomnál.
Holnap estig jó lenne,ha pontosan tudnám,hogy hányan jöttök.Már csak a helyfoglalás miatt.
Persze,ha még mindíg áll a halászlés dolog. Egy kb.időpont,hogy mikor értek Szegedre.
Az érintetteket megkérném.hogy,ha 1 mód van rá hozzák magukkal az utalást ig.papírt,mert 1
valaki nincs a havi záró számlakivonaton,amit ma néztünk a Mikivel.Persze lehet,hogy csak elnéztük,de biztos ami biztos.Amit elküldtetek nekem sajnos már töröltem és nem emlékszem rá.
Combi a tiéd ok.Teejay,Mr.Tissot,Snilpapa,Versal,T0my a tiétek is ok.
Alexx66,Memphis37,Vitya hármotok közül nem tudtuk beazonosítani,hogy ki-ki.
A számlán van még 2 utalás,csak nem tudtuk ,hogy ki küldte.
Mégegyszer:lehet,hogy csak elnéztük.Bocs.Várom jelentkezéseteket.
Üdv.
Remélem jó idő lesz és mehetünk motorral.
Tényleg nem vagyok benne biztos, de azért nem hiszem, hogy E betűs lenne, mert olyan lámpák vannak benne, mint a spot-lámpában. Nincs rajta semmilyen fényterelés. Szemből vakít eléggé.
Nem E. Ha E betűset akar, akkor szerintem bontóból kell valami enduro-ról levenni a gyári fejidomot. A másik lehetőség, ami bennem is felmerült, hogy a Z 750 fejidomát kell bontottan megszerezni. A következő év végéig legkésőbb nekem is meg kell szereznem. Bár az Aprilia Tuono elejét is el tudnám képzelni a mocimon.
Az elso lampaid E-minositesuek? Sogor elkezdte atepiteni az FZR1000-eset, de nem talalt sehol E-minositesu SF lampakat.
Nekem is hasonlo gondom van, nem talalok sehol E-minositesu hatso feher lampaburat...
Na nem baj, majd csak találunk Mi is, és akkor lesz közös utalás + túra is.
Végre volt egy téma, ami nem a hasidomról szólt.
Gondoltam, írok valami okosságot, hogy tudják, azért a régi Fészeresek is olvassák a lapot.
Nézd meg, hogy odaért-e a galamb a levéllel!
Hát ahogy olvasgatom a fórumot, ilyen módosítást senki nem próbálna ki itt. A sportkipufogó, a túradoboz, a túraplexi meg a blokkidom a maxi átalakítás.
Merre megyünk? Van ötlet?
ÉBRESZTŐ!Többiek!Hahó.
Minnyá vasárnap.
Mizu veled?Eltüntél!
A békások azt ondják, hogy vasárnap esni fog, meg hidegfront.
9.30
Goimi pedig csatlakozhatna hozzánk Kecskeméten a malomnál.