Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

milyen lapos a fórum,pedig a VV-t senki sem nézi!
nem érted miről beszélek,,,,
Dehogy, fordulaton tartom, hogy hallják: jövök!
Amint beáll az autóknak a dugó, én már készen állok, hogy
a sorok között megtaláljam az ideális ívet. Pici lavír, majd zöldre gyííí.
akkor tuti versenysporttempóba nyomod
figyumár, én motorral járok = nincs dugó a hungárián sem.
jelentem igen.
Nekem alapvető hozzállásom az élethez:a dolgok 70 %-a átbaszás , amit nem tudsz leellenőrizni annak meg a 100 %-a az!

Tehát ha 40 ezer km-nél lesz valami egy motorral,akkor nem fogod azt mondani,hogy tuti a mol olaj ami 10-töl 18 e km volt benne!
IDE jön valamelyikőtök
Értem. Majd legközelebb.
Köszi a segítséget!
nem emlékszem, de megpróbálom megkeresni a mailt, nem lesz egyszerű
Olajanként?
ha jol emlékszem 10e ft
Nálam még mindig el van téve az előző Motul fáradt olaj, most lesz leengedve a Fuchs, így már van pár alapanyag...

Mennyiért vizsgálják be?
fz6 ot nem cserélném el rá, de amikor a linket bemásoltad valamit elbasztál, mert az elején kétszer szerepelt benne a "http://"
ezért nem nyitotta meg
Erre esetleg elcserélnéd
Csak gyakorlás képpen
hát ez érdekes Peti, hogy pont a yamalube és a motúl közt érezted a külömbséget...
én úgy tudtam a yamalube az ugyanaz a motul fejlesztés csak ennek ez a neve annak meg az..
nekem ezt a Yamahába mondták, de lehet ám hogy hazudtak mert rá akartak beszélni yamalube-ra.. aztán végülis motul ment a vasba :DDD
" kimondottan a versenysport számára fejlesztettek ki."
gondolom te a hungária körúton,mindig ugy használod,főleg a nagy dugóba
Sziasztok.

Szerintem Sabatonak igaza van ami felfutott termék azt előbb utóbb hamisítják, mint mindent. Ha jól tudom így járt a castrol is.
Az olajcserével kapcsolatban én azt hallottam az a jó olaj amit sűrűn lecserélnek. Vehetsz "gyengébb" olajat, ha pl 5000km és cseréled, de veheted a "legjobbat" is ha 10.000km után cserélsz.
Sajnos ami szintén igaz, hogy ami drága az csak jó lehet- azt gondoljuk pedig....mindenkit b...sztak már így át, és mégis
beszaríííííííí
szerintem a fele azt se tudta mit ír
És kitől mennyi lovettát kaptak vissza?
ez a ragaszkodás az egyik legnagyobb hülyeség, miért pont a motulhoz ragaszkodsz mivel tudsz róla többet mint pl,: repsol, mol,castrol stb.... nekem az első 10e km erben yamalube volt, majd motul5100 és most fuchs , egyedül a yamahalube/ motul nál éreztem változást. motul/fuchs nál semmit.... pedig nem egy termék, szóval biztos van közte különbség...

ennek az egyik legjobb megoldása, ha 6e kmer után elvisszük 2-3an a használt olajat és bevizsgáltatjuk...

sokaknál ugyan ilyen nagy fafejűség van a gumiknál, jaj csak michelin csak michelin, meg ez már bevált, véletlen se próbálsz ki mást, nehogy jobb legyen
volt már pár gumi a motoromon 3-4 pár de egy se volt ugyan az és egyiket se bántam meg,,,
Meg lassan 100 éve az autó motor sportban,vagy nem látsz visszafelé attól a sok köcsögtől
nah, ha motul kell olcsón, megnézed a weboldalt amit linkeltem. Factory line olcsón (olcsóbban én nem láttam a neten), számlát is kapsz, nem kamu cég, nem hamisított olaj, eredeti csomagolás.

MOL-ról, lehet hogy jó, jobb is mint a motul, castrol, mobil1, repsol, akármi, de majd ha lesz valaki aki 50.000-et futott azzal az olajjal mindenféle körülmények között, és 0 kopás lesz kimutatható, AKKOR bevállalom én is.
ne legyél már értetlen bazki...
kihangsúlyzotam hogy motúl érdekel olcsón...
attól, hogy valaki belinkelt egy mol olajat attól még hogy megkérdezem milyen is ez, én nem azt keresem....
jópár flakonnal használtam már ebből a szarból ha ingyen adnák a mont akkor se kellene mert ami beválik én annál maradok.