Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ezé' kell full szintit használni ;) Hűha, van egy kérdésem hozzád a motoros navigáció kapcsán. privi megy a másik fórumon.
Én csak egyetlen egy ok miatt használok Motul-t! Személyes és internetes beszámolók szerint,a HASZNÁLÓK erre az olajra nem mondanak rosszat! A többi castrol,shell,elf....... megosztja a népet!
igen.
előtte lehet szívtál egy jointot
te is csak motult raksz bele
Mivel boldog-boldogtalan árul már Motul olajat, és mert sikertermék gondolom hamisítják, egy érdekes tapasztalat: az olajnak (5100-nak legalábbis) kibontás után van egy érdekes kellemes mentolos-édes illata! Nem röhög! Komolyan.
A Motul van túlmisztifikálva. A félszintetikus olajnak adtak egy profi nevet, hogy technoszintetikus. Milyen jól hangzik, menő név, adtak neki szép csicsás dobozt, reklámot, és egy jó nagy árat (mert a kereskedelemben ami drága az csak jobb lehet, sajnos sokan így gondolkodnak), nem jobb, mint akármelyik olaj. Csak manapság divatos.
attól függ mire, versenypályán veretve csak 13.000-en járatva nincs jobb az 50-es 60-asnál.
nem egészen. ha motult keresel, ahhoz ragaszkodsz, mert tudod, hogy jól ment a vasad. Nem próbálsz ki minden újat, csak mert 5w-60 van ráírva 2.000-ért.
Pár éve teszteltek 4 féle olajjal 4 gsx-r-t a superbike magazinban. 6000 km-t mentek az olajokkal. MOL, Castrol, Motul meg még valamilyen. majd leengedték az olajakat, és megvizsgálták a bennük lebegő kopó fémanyagokat. A MOL-osban volt a legkevesebb, ez védett legjobban a kopás ellen, de ennek is volt a legnagyobb az ellenállása. A Castrol volt a legjobb, az arany középút.
Figyelj egy szóval nem mondtam, hogy MOL kell nekem, de ha már megkérdeztem, hogy tudtok-e Motult, és ennek ellenére belinkel nekem egy ilyen MOL olajat.... akkor már megkérdezem, hogy milyen ez a cucc... vágod wazze ?
Túl van misztifikálva ez az olaj téma. Ha nem lenne már olajam(motul 5100 10w-40) simán vennék ebböl a MOL-ból,ezen az áron 6 litert (11400.-) és 6 e km lecserélném. Jobbat tenne a motornak mint a castrol flinc-flanc 10 e km alatt. Bár a 60-as érték az felesleges.
előbb még motul kellett jó áron. Most mol kell jó áron?
Nem. Ez a motor nekem tökéletesen megfelel.
azt hiszem most vagyok a beszarás határán
jó ez a mol-os cucc ?
AUCHAN MOL Dynamic 5W60 1900,- magyar Ft
Békéscsabán tudok egy jó boltot
re
hol érdemes olajat venni mostanában ?
motul kellene jó áron.
Beletaláltál, pont erre lettem volna kíváncsi,hogy mit venne helyette?!
Aztán mit venne helyette? XJ 600-at, vagy nagyobb Fazert? FZ8? Ma beszélgettem egy motor nepperrel a www.bakonymotor.hu -nál.
Csak a két fenti családra nem tudott rosszat mondani, meg egy két másikra. pl. AfricaTwin. Korrekten ismerte a típushibákat. Max. frissíteni érdemes, cserélni nem valószínű hogy értelmesen sikerülne.
Krisz! te még sose gondolkoztál el azon,hogy lecseréld a fazert
Kicsi az ország. Aztán egyszer csak úgy jársz, hogy "valahonnan ismerős arcok" rázzák a kerítésedet, sütőlapátokkal szerelkezve. Azért menekülsz Te mindíg Európa szélire motorszezonba!