Bánkis gyereket kizavarják a medencéből mert belehugyozott..., durcán mutogat az ME-és gyerekre mert ő is belehugyozik...., az úszómester pofánvágja a Bánkis srácot..., persze mert ő a trambulinról hugyozik és onnan lehet!
Amúgy vannak különbek is ott..., be kéne vinni egy kamerát..., lenne azért itt is WestBalkan feeling rendesen! Habár ezt nem vesszük magunkra a BME-sek meg a Bánkisok, Pannon-osok is hülyék csak a maguk módján.
Szépen unatkoztok, látom...
Hogy jobb e azért azt vitatnám, de nincs kedvem..
Legyen neked ,,JOBB...
Azért majd remélem egyszer egymás mellé sodor az élet és akkor majd kiderül melyik is a jobb..
Én is nézem néha a honlapjukat.... Én anno 2 motort néztem náluk egy Gixxef 750-est, itt gáz a karbival(a motor össze vissza járt és néha éppen hogy le nem fulladt). Egy CBR600 F3-ast, ezt haver megvette..., azt kb. leírtam(+gagyi lekent felni és lábtartó, rozsdás kipuf). Képen nem rossz..., amit írtam a kirepedt gumicsonk az kikandikál (valszínű nincs baj, az enyém is kb. így néz ki és le is sza..om és 1 db 80ropi, az meg 4x-er már nem 1-2 fillér). Amit egyből kiszúrtam: nincs ott a yamaha jel a fordulatszámmérő alatt..., nekem mondjuk 1 évvel fiatalabb a motor, lehet a 99-es modelleken nincs ott. A baloldali kis dekliről lepatogott a festék, de azt te is látod és mintha a váz fénye is kicsit matt lenne ott.(lehet eldőlt kicsit, de az nem gáz az enyém is kicsit eldőlt az előző tulajnál). A hangja egészségesnek tűnik..., persze járatta az öreg vagy 30percet mielőtt a vidit csinálta a beindításnál elég girhes lesz szegény a hidegben. Amúgy nézd meg..., én is megnéztem vagy 4-5 motort mielőtt megvettem...., őszintén bevalva én rohadtul nem Fazert akartam (nah ezért kövezés lesz)
A legnagyobb mellényúlás egy 600-as ZZR volt. Képen viszonylag szépen nézett ki és el is mentem BP-re megnézni...., a muki hazudott mint a vízfolyás. A másik versenyző egy gixxer 750 srad volt, szép állapotban isszonyatos erővel és brutál hanggal(anyumék egyből be is tiltottak+azért én is úgy döntöttem, hogy még ezt talán nem kéne)
"bandito
[1] 2009. október 21. 10:26
Kedves Pajtások!
Egy nagyon jó barátom Fz1-es Fazer-ében (2006-os) 40000km-es szervíznél kiderült (szelephézag ellenőrzés okán), hogy a vezérműtelyek bütykei elég csúnyán kopottak (2-3 tizeddel kívül van a tűrésen). A gyári újak elég borsos áron vannak (~90e/db).
Az lenne a kérdés, hogy nem tudtok-e keveset futott bontott FZ1 blokkot valahol? Kontakt kéne.
Előre is köszi!"
Amúgy vannak különbek is ott..., be kéne vinni egy kamerát..., lenne azért itt is WestBalkan feeling rendesen! Habár ezt nem vesszük magunkra a BME-sek meg a Bánkisok, Pannon-osok is hülyék csak a maguk módján.
Hogy jobb e azért azt vitatnám,
Legyen neked ,,JOBB...
Azért majd remélem egyszer egymás mellé sodor az élet és akkor majd kiderül melyik is a jobb..
nem kell 40000 km-nél vezérmű tengely bele
A legnagyobb mellényúlás egy 600-as ZZR volt. Képen viszonylag szépen nézett ki és el is mentem BP-re megnézni...., a muki hazudott mint a vízfolyás. A másik versenyző egy gixxer 750 srad volt, szép állapotban isszonyatos erővel és brutál hanggal(anyumék egyből be is tiltottak+azért én is úgy döntöttem, hogy még ezt talán nem kéne)
[1] 2009. október 21. 10:26
Kedves Pajtások!
Egy nagyon jó barátom Fz1-es Fazer-ében (2006-os) 40000km-es szervíznél kiderült (szelephézag ellenőrzés okán), hogy a vezérműtelyek bütykei elég csúnyán kopottak (2-3 tizeddel kívül van a tűrésen). A gyári újak elég borsos áron vannak (~90e/db).
Az lenne a kérdés, hogy nem tudtok-e keveset futott bontott FZ1 blokkot valahol? Kontakt kéne.
Előre is köszi!"
és hagynálak titeket tovább vitatkozni..