Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Azt sem ártana cserélni...gondolom azt sem babráltad az 5 év alatt
azt hogy tartod meg egybevan az egész hátúlja
szerintem nem értettél meg igazán.
azt se kell kicserélni soha, nem fékezel olyan nagyot, hogy nagyon megterhelnéd az első villáidat.
igazatok van, ha aprópénz akkor megéri..
és mi van a villában lévő olajal azt milyen idönként kell?
Badarság. Melegen csinálom,(tam)és kész.
Tehát jobban árt a blokknak ha 20 fokban bemelegíted-leengeded,MINT ha télen rádjön -10 fokban beindítod az udvaron ,leállítod,majd bemész ebédelni és vízzel hül le -10-re. Ahaaaaa.

Természetesen nem öntöm be a vízet amig nem hül kicsit,ezt mindenki tudja.
bizony rosszul gondolod. Ez pont olyan, minthogy nem pörgetem 7000 fölé, így olajat se kell évente cserélnem.
Ha 5 évig a garázsbann állt volna akkor is illene kicserélni ( aprópénz) különben magaddal szúrsz ki.
Oké, hát nemtom tavasszal lehet lecserélem a fékolajat meg a hűtést is. Igazából én nem szoktam sosem pályázni és én nem használom a fékeket olyan körülmények közt ahol ez számítana, de lehet rosszúl gondolkodom.
Aki ért hozzá az megzsírozta!
A meleg motor az olajra vonatkozik .
Meleg motornál a kiengedett hűtőfolyadék miatt gyorsan hül a blokk,deformálódás , esetleg repedés veszélye is fenn áll , pláne ha az új ,hideg folyadék a még meleg motorba kerül.
marhaaaaaaaaa
miért te megzsíroztad
Miért is nem? 3 hete áll a motor,jól le van ülepedve a trutyi. Bemelegedve lebeg és le is jön!
Szia!
Nem köszi, faragottat ill. faragni nem akarok. A gyárit megtartom.
Üdv!
Kiigazítás:hűtőfolyadék cserénél nem melegítjük fel a motort .
Köszike grZack!
Te amatőr! Az én számom a 3-as
Ez valaki más lehet
szép munka! büszke vagyok rád!
Az te vagy,freepeti fotózta! Itt meg strandolsz kis pedó!
Pfejjj de csúnya vagy
Ákos001 aludj csak tovább!
Bemelegited(lebegjen a kis kosz),ezen a csavaron leengeded,feltöltöd,kiegyenlitőben is kicseréled és kész.

Kormánycsapágy átzsírozva,h.rugóstag forgáspontok is,lengővilla nem! (még)
Hűtő lamellák kipucolva. Gázkar alatt felpolirozva!

sabatora meg nem kell hallgatni!