Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Másik kedvencem a fékekkel kapcsolatban: R6-eleje,titán-metál fékcső, karbon-atom fékbetét ÉS egy 10 éves betonkemény TÚRAGUMI !
valakinek kész a fusija,,, hajj de gazdag leszek én
Köszi Karu.Akkor a flakonok feltüntetet módon járok el és minden oké? Ajánlod valamelyiket?
Nekem olyan fura hogy minden átlag motoros ért precizen mindenhez! (gumitapadás,nyomaték bla bla). Én tuti nem tántorodnék el egy típustol ha tetszik,mert pár Rossi jelült azt mondja szar a fék. Minden motoron jó a fék,megálltak eddig vele több ezren. Nyilván nyáron 35 fokban állatul tépett fék, minden féket kicsinál! Jobb betét, fém fékcső,oszt jónapot.
Van én is szoktam alkalmazni.
Ha ezt a kérdést feldobnád az SV fórumban szerintem a társaség fele azt mondaná, hogy gyenge.
Furcsa is lett volna ha tulajok azt mondják ,hogy sz.r a fék!
Köszönöm a válaszokat!
Akkor tényleg nem lehet olyan rossz, mint amilyennek néhol beállítják.
Hali,olajcserénél van értelme ezeket a belső blokk tisztítókat használni?
Nem mondanám, hogy rossz, de egy fém fékcső nagyon sokat dob rajta. Z750-hez és Suzuki bandithoz tudom hasonlítani. Mindkettőtől jobb. Nyomáspontra is és erősségre is. Ha jól láttam SV-d van, szerintem attól jobban fog, úgy tudom azon a kisebbik bandit fékjei vannak. De ez csak az én véleményem, lehet más nem így gondolja
A fékek tökéletesen működnek.
Nekem 54000km van benne a gyári fékbetétekben.
Uj korában 6mm volt most 3.5mm.
Sziasztok!
Valaki jellemezné tárgyilagosan az fz6 (S) fékeit?
Gondolkodom a típuson, de a fékeit az összes tesztben lehúzzák, mi az igazság?
De jó képek
szia
én szivesen elcserélem veled a hátsó sárvédőmet amin a renszámtartó van,mert én úgy vettem a motort hogy a gazdája már levágta,és én gyárit szeretnék.
ha te másik renszámtartót akarsz akkor mindeggy miről vágod le
Itt Karu az első fékemet javítja, karbantartja. Hozott magával 1-2 célszerszámot a precíz munkavégzés kivitelezéséért.
Itt Karu az első fékemet javítja.
Balu!
...valamiből tankolni is kell
Karu,

ez gyönyörű!
Ez lemaradt.
Az én motorom 2008-20010.
Ilyen is volt.
Ez Jézusom motorja.
Szarok a képek.
FZ/ limited.
Jos88.
FZ 6 limited matt gyöngyház fehér.
grZack.
Szia Laller!

Én is a pazzaz-on vagy a tomaseli-n gondolkozom.Az lsl és a magura sajnos anyagi okokból nem jöhet számításba..
Hallo Balu!
nekem kormány csere volt. Pazzazt raktam fel, a saját konzoljával, így szélesebb, nekem kényelmesebb.
üdv