Ez elég meglepő. Ilyen drágák lennének az új Yamaha motorok? Sajnos ezt úgy kell elképzelni, hogy a motorozás "másodlagos", hiszen nem mehetsz mindenhova motorral, kell egy autó is, főleg, ha családod van. Legalábbis az én "környékemen", mindenki előbb autót vett, majd motort, mert prioritásban az autó fontosabb és "hasznosabb".
Pld itt és hasonló helyeken vehetsz. Ráragasztod, és hőlégfúvóval rámelegíted. Úgy kifeszül, mintha lakkozva lenne. Minden színben vehetsz, és nem drága.
A fóliás témakört nagyon körbejártam, egyszeruen nincs olyan folia ami olyan homoru felületen megáll, (melegiteni ugya nem lehet mert vetemedik és a fóliák ragasztó anyaga megtámadja idővel a PP-s műanyagot).
Megoldodott a csapágy probléma kerekeket kiszedtem számokat leolvastam,tolomérővel lemértem, elautóztam 1 normális csapágy szaküzletbe,és polcrol meg lehet venni mind az 5 db. csapágyat összesen 12.500 huf +áfa -ért
Egyébként egy normál (ha létezik utángyártott) plexi mennyibe kerül?
Azért érdekelne, mert szeretnék egy próbát tenni hogyan lehetne besötétíteni, de a gyárit nem állnék neki megbarmolni.
Azt nem tudom, hogy a givi és a kappa ilyen formában létezik e. Valahol élőben kellene látni. De akiknek magasított plexijük van szerintem mindenkinek a gyári yamaha van.
Én azért nem vettem még mert félek, hogy ennek is kevés a szélvédelme az 1,90es magasságomhoz, akkor meg minek.
Igen a magasított ami érdekelne , de tudod az amelyiknek kicsit egyenes a teteje , ez az 5VX...tipus! Tavaly mikor kérdeztem az árát akkor volt 36000, most meg nézegetem a külföldi oldalakat kutatok, Zágráb-ba pl 29000 ből meglenne, csak sajnos nem járok arrafelé és ismerősöm sincs akivel meg tudnám hozatni. -Köszön Tapasztalataidat -
Szia.
Gondolom magasított plexi érdekelne. Én is gondolkodom rajta ezért, megosztom a tapasztalataimat:
Van givi és kappa túraplexi, ami 12,5 cm-el magasabb a gyári plexinél.
A puig túraplexi 9cm-el magasabb. A gyári yamaha plexi is kb ennyivel lehet magasabb. A givi, kappa, puig plexik 20-26e HUF körül mozognak. A puig plexi több színben létezikpuig. A givi és kappa csak fehérben.
Remélem tudtam valamit segíteni.
De nézd meg az új ezresek árait.
Akkor ezek szerint ha nagyon óvatosan melegitem, nem vetemedik meg az anyag?
Belülről, vagy kivülröl ragaszthatók ezek? Mert amiket én néztem az olyan mint az autó fóliák, belülről ragaszthatóak.
http://shop.modell.hu/index.ph...
Pld itt és hasonló helyeken vehetsz. Ráragasztod, és hőlégfúvóval rámelegíted. Úgy kifeszül, mintha lakkozva lenne. Minden színben vehetsz, és nem drága.
Festékkel haver!
Mit hol merre milyen mennyiért?
Fújni mivel lehetne?
megveszed a givi-t/kappa-t/puig-ot és:
1) befóliáztatod
2) lefújatod
Azért érdekelne, mert szeretnék egy próbát tenni hogyan lehetne besötétíteni, de a gyárit nem állnék neki megbarmolni.
Megírnád ide ha esetleg elkel?
Én azért nem vettem még mert félek, hogy ennek is kevés a szélvédelme az 1,90es magasságomhoz, akkor meg minek.
Gondolom magasított plexi érdekelne. Én is gondolkodom rajta ezért, megosztom a tapasztalataimat:
Van givi és kappa túraplexi, ami 12,5 cm-el magasabb a gyári plexinél.
A puig túraplexi 9cm-el magasabb. A gyári yamaha plexi is kb ennyivel lehet magasabb. A givi, kappa, puig plexik 20-26e HUF körül mozognak. A puig plexi több színben létezikpuig. A givi és kappa csak fehérben.
Remélem tudtam valamit segíteni.