Rosszinak ha jol emlékszem metzeler z6 ja van
azzal nyugodtan lehet lapon fordulni
de igazábol én nem tudok olyan gumit amivel ne lehetne lapon fordulni, csak vezető kérdése inkább! vagy mer valaki vagy nem,
Ott van Ákoska aki vakmerő, ő már tudja is hogy kell pofára esni persze nem rossz indulatbol mondom
BT 020as gumit talán ismered, sok fazeres tudna róla mesélni,,, mivel a fazer gyári gumija, nem sokan istenítették itt!
de én láttam embert olyan gumival lapon fordulni, de még a térde is lent volt a kis fazerről! Kakucson ismerik is ugyes gyerek
Igen, azt is tedd hozzá, hogy 5 éve volt a világ legjobb gumija.
Olyan, mint az óvszer, bízni kell benne, hogy "nem lesz baj, nem lesz baj" használat közbe...
Ha nem bízol a gumiba, lehet akármilyen frankó akármilyen tesztben, nem mered odatenni magad. De persze van aki egy heidenau-val is mélyebbre dönt, mint Talmácsi. (lásd vakmerő rész)
Egyébként, ha Te azokkal a gumikkal lapon fordulsz, akkor nem csak tehetséges vagy, hanem vakmerő is...
A vakmerőséget pedig én tűzzel-vassal elítélem.
Fontosabb (nekem) hazajutnom, semmint, hogy elmondhassam, 0.00001 mm-el vékonyabb a majrécsíkom, tehát fasza gyerek vagyok.
azzal nyugodtan lehet lapon fordulni
de igazábol én nem tudok olyan gumit amivel ne lehetne lapon fordulni, csak vezető kérdése inkább! vagy mer valaki vagy nem,
Ott van Ákoska aki vakmerő, ő már tudja is hogy kell pofára esni
BT 020as gumit talán ismered, sok fazeres tudna róla mesélni,,, mivel a fazer gyári gumija, nem sokan istenítették itt!
de én láttam embert olyan gumival lapon fordulni, de még a térde is lent volt a kis fazerről! Kakucson ismerik is
Olyan, mint az óvszer, bízni kell benne, hogy "nem lesz baj, nem lesz baj" használat közbe...
Ha nem bízol a gumiba, lehet akármilyen frankó akármilyen tesztben, nem mered odatenni magad. De persze van aki egy heidenau-val is mélyebbre dönt, mint Talmácsi. (lásd vakmerő rész)
A vakmerőséget pedig én tűzzel-vassal elítélem.
Fontosabb (nekem) hazajutnom, semmint, hogy elmondhassam, 0.00001 mm-el vékonyabb a majrécsíkom, tehát fasza gyerek vagyok.