Egyébként nem értelek rosi. Miért akarnál elbontani egy Yamahát? A Suzukikhoz nem kompatibilisek az alkatrészek, igaz, az árukból vehetsz hozzájuk komplett motorokat alkatrésznek, ha még párszor megfekteted a vas(akat).
Nekem pont a régebbiek nem jönnek át... Nem tetszenek az "élek", de az újak modern formái csodálatosak.
BTW, ahol viszont CSAK az élek dominálnak, nekem nagyon bejönnek:
Mercedes G klasse, Discovery, Defender, Range Rover, HDJ80 Land Cruiser.
Amennyire én értek hozzá: Jobban tapadós gumi, több szilikát, tovább bírja az éveket is. Kevésbé tapadós gumi, kevesebb szilikát, jobban meg is eszi az időjárás. Persze lehet totál nem így van, de ez LOGIKUSNAK tűnik számomra.
A szitu az, hogy én nem bízok azokba a gumikba, másnak lehet teljesen jó, ha mennék haveromhoz Brüsszelbe, nyilvánvalóan nem cserélném le őket az öda-vissza 2600 km-re, de én többnyire rövideket megyek, a saját tempómhoz képest - néhol - kanyargós utakon, NEKEM fontos, hogy bízzak az abroncsokban.
nem nyert! kerek 9 évesek volatak, és lapon ment kakucson vele, de még a ringet is megjárta
5éves az még bele fér szerintem, de inkább tárolás kérdése, vehetsz te 2 éves gumit is ha azt mind a napon töltötte,,,,
ma olvastam én is utána! nyerő találat amit csináltak! 19 literes tank, és feldobozolható 3 dobozzal! jo fele indultak el nagyon
mondjuk a külső az már más kérdés... nekem már nem annyira szimpatikus, az elődjei jobban bejöttek, de kicsáncsi leszek élőben is rá! REMÉLEM LESZ SZERENCSÉM HOZZÁ
@freemailpeter, új Z1000-el mi a helyzet? Láttam már fotókat, amin fel volt "dobozolva" (puhákkal).
Az idomos verziója (nagyobb tankkal) szerintem telitalálat.
Ha most odamész Karuhoz, először is kívánj neki jobbulást a nevembe is, másodsorba nézd meg, hogy AZT az abroncs párt ami a motoromon van, mikor gyártották. Na én azért nem bízok már bennük. Kap is újakat; BT016R-eket.
S hogy odamehetsz most is, de vigyél élelmet, mert jó sokáig fog tartani amíg odaérek. Révén, jövőre tervezek látogatóba menni.
BTW, ahol viszont CSAK az élek dominálnak, nekem nagyon bejönnek:
Mercedes G klasse, Discovery, Defender, Range Rover, HDJ80 Land Cruiser.
tapadását te döntsd el
Nem kötöttünk üzletet.
A szitu az, hogy én nem bízok azokba a gumikba, másnak lehet teljesen jó, ha mennék haveromhoz Brüsszelbe, nyilvánvalóan nem cserélném le őket az öda-vissza 2600 km-re, de én többnyire rövideket megyek, a saját tempómhoz képest - néhol - kanyargós utakon, NEKEM fontos, hogy bízzak az abroncsokban.
Én ahova MOST megyek az az edzőterem.
5éves az még bele fér szerintem, de inkább tárolás kérdése, vehetsz te 2 éves gumit is ha azt mind a napon töltötte,,,,
mondjuk a külső az már más kérdés... nekem már nem annyira szimpatikus, az elődjei jobban bejöttek, de kicsáncsi leszek élőben is rá! REMÉLEM LESZ SZERENCSÉM HOZZÁ
nah jo minimálisat igen, 60 fölöttiek már nem az igaziak
Az idomos verziója (nagyobb tankkal) szerintem telitalálat.
van egy haverom gsxr600as pilot power gumik... nah tippelj mikoriak