Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Igen segítsünk
Én egy csak mindig egyenesen haladó motoros vagyok.De a gumidon a majrécsík mégis vastagabb mint 1 csopperesé.
segítség mindig jól jön! talán ezért is van értelme ennek a forumnak is, hogy segítsük egymást....
Teljesen igazad van. Tényleg pofátlan alak, de mekkorát röhögnék rajat amikor rájönne, hogy a maradékot soha többé senki sem veszi meg tőle, a nagy okosságában. No mindegy, csak segíteni akartam. Van úgy hogy senkit nem érint.
ha már kiadok érte pénzt akkor az egybe legyen meg egyik se ér sok mindent a másik nélkül,,,
ha meg külön árulja akkor meg jó pofátlan
szia

adatlapodon a képek a pólus parkolójában lettek csinálva? környékbeli vagy?
Lehet, de szégyen, hogy még így is lekanyarodlak.
Minek az neked,lassan úgy lelessz ültetve,hgy megáll magától
Szóval most nézzem meg?
De ari vagy. Az a gumigyűrű az öntvény peremére megy ,fölötte van a csapágy. Tehát szerintem a ha jó visszatehető.
Ha nagyon muszáj szébarmolom a kúpgörgős csomagolását hogy végre megtudjuk hogy mi is van benne
Láttam a rugót, a lapocskát, meg a csavarkákat is. Nos én azt vagy bontóból szedném össze bármely típusról, vagy magam csinálnám. Ezek már nem tételek. Amúgy igazad van, ugyan ennyiért árulja a rugót is meg a többi aprócuccot. Igazán komolytalan eladó!
Sziasztok.

Péterünknek igaza van! Én majdnem beleugrottam egy ilyen középsztenderbe. Bementem Yamaháékhoz, és a kiegészítők(rugók, lapocskák...)majd 40e ft-ot kóstáltak, Amúgy yamaháéknál a képen látható sztender is 40e ft lenne.
Szététnéztem a bontókban,(ha van 10-12e kompletten), de itt találtam az apróhírdetések között 7e-ért.
Nos ennyi.
ezzel igy önmagába nem sokra mész,,,
sőt inkább semmire
Nem volt még a kezemben de a vastagsági méretének másnak kell lennie. Amúgy ha valami rossz, mert ugye a csapágy vízszigetelése gyárilag rossz, akkor az cserés.
Megkérdeztem ezt a PTFE csapágyat, hát horror az ár! Ezek nem normálisak, vagy nem akarnak eladni (SKF). Annyira meg nem jó (2xFt,-). Nálam a kúpgörgős fog bemenni.
megfizethetetlennnnnnnnnnnnnn
Úgy emlékszem, más az, amit a kúpgörgőshöz adnak.
Minek az neked? Karunál van kölcsön, meg majd lesz a BMW-n gyárilag
Csak olcsóbb, mint a bótbó...
Gratula a motorhoz.
A láncot fujd le WD40 nel és töröld le a felesleget egy rongyal.
Ha ezt havonta megcsinálod nem fog berozsdálni.
Lánc spayt csak akkor használj ha mész vele.
Tök mind1,láncspray legyen.
Semmit nem ba..ik vele a sterimó,fújd be oszt jónapot!
Hali,
Csütörtökön megvettem az első (nagy) motorom!
Hazahoztam a lábán (80 km) latyakos,vízes úton. Azt hittem, hogy légkalapáccsal szednek le róla úgy megfagytam! 17:00 kor értem haza. Tegnap lemostam! De sajna sterimóval. Természetesen vigyáztam mindenre, kivéve a láncra. Nem tudtam hogy annak is árt a magas nyomás az o gyűrűk miatt. (Ma olvastam.) Na szóval ezt jól el.....tam. Bár szerintem azért nem kéne hogy baja legyen mert azért nem órákig mostam....
Héttfőn szeretnék venni a láncra valami kenőanyagot, ami tavaszig védené a láncot. Tudnátok mondani márkát mit vegyek? Vagy mind1 csak jobb minőségű legyen és kész?

Boldog Karácsonyt mindenkinek.
Drágán adná.
@freemailpeter

Ha eladod a vasat, akkor légy oly kedves nekem eladni a középállványod.