Szvsz, a gyár megkeni a csapágyakat. Végül is Yamaháról beszélünk! Kizárt hogy nem. Viszont a víz valahol bejut és korrodál. Namost a korrózió eleve kizárja a vissza szerelhetőséget. A kenés tehát nem oldja meg a problémát. A vizet ki kell zárni. Arra kell megoldást találni! Amúgy kúpgörgős csapágyat tennék a gyári helyett. Kisebb fordulatszám tűrés Nagyobb terhelhetőség
én úgy tudom, de szólj ha nem....
...hogy miután széttbontják, és menthető a csapágy akkor megkenik jól szírral. ez az ami megoldja a problémát, hiszen a probléma is ebből fakad... hogy gyárilag nincs megkenve és ezáltal kimosódik.. kikopik stb...
Tudja a szervíz mi a dolga, hiszen típushibáról beszélünk. Nem ez az első ilyen eset a szerelő szavaiból ítélve.
Valószínű még, hogy a szervíz nem fogja megoldani a beázásos problémát sem.. úgyhogy, a hiba ujra fog keletkezni..
A típushoz van Haynes szerelési könyv. Az jó mankó!
Én csak mekockáztatnám az ebay-t. Az a hegesztgetés nem egy biztos dolog rezgős helyen, és 120Ł-ért már láttam is! Angliában. Az más kérdés, hogy macerás az illető és csak odahaza gondolkodik, de található, és akárhogy számolom, az 34000,- + szállítás..
Megvettem életem első nagymotorját ami egy 2005-ös Fazer FZ6S.
Sérült a fejidom, mert oldalra dőlt. Az eladó a nagyobb darabokat felszedte de apróbb részek hiányoznak. Mit javasoltok, kéne vennem egy sérült fejidomot bontóból, amelyik ezen a részen ép (olyan tenyérnyi darab a gond) amit a műanyagos rávarr, és összefényez,vagy a darabokból ki tudja egészíteni?
Egy uj fejidom itthon majd 80ezer, netről rendelje se olcsóbb 40-50ezernél.
A segítségeket köszönöm.
Akkor a linkeken található zárószelepek a jók Örülök, hogy nem más a gond, mert nekem is ilyen van és aggódásba fogtam. Viszont máris tolom bele a karbi tisztítót, meg megyek a maszek kútra alkoholos benyát vételezni, mert az mindent kivisz!
Szia!
A hibajelenség az volt hogy szivárgott a karbiból a benzin,nehezen indult és nem úgy ment ahogy kell.Szétszedettem és 4ből 3db tű nem volt jó,rárakódott valami amit nem lehetett leszedni .Ezért kell vennem újat.
Kicsit bővebben elmondanág mi lett vele, és mi volt a hibajelenség? Tulajdonképpen a siberek tűi mentek tönkre, vagy az úszó tűszelepe? Mindenesetre én az ebayt javasolnám. (Látom itt senki nem ért rá.)
Megpróbálom a megfelelő linkeket berakni, de sokszor nem működik sajnos a bonyolultsága miatt.: ebay link
Ha gondolod tudok segíteni a beszerzésben is.
Én már cseréltem egy párat.
Ne oszd it az észt