Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

huhh.. de legalább jó nyomatékos lehet

gondolom nem is 2 paksaméta papírral szoktál mászkálni, mint én..
Mozgó útakadálynak hangzik...
Jó Neked, Én sajna Tranzittal ügyintézek.(2100 kg, 65 LE) Az adatokból tudsz következtetni a menetteljesitményre.
Gurultam ma ~90 kilót: munkahely jövet-menet, meg egy kis ráadás...
1.5 hét esőszünet után roppppant jól eset. Reggel találkoztam egy DL-es sporttárssal, ment Nyír1re, irigyeltem egy kicsit... Jó lett volna ellógni melóból és csak gurulni vele egyet.
sajnos meló, nem motor. de holnap talán mehetek ügyintézni a vassal
Na mi van Fézeresek, mindenki motorozik??
Hülye.
kár érted, de ha menni kell, hát menni kell..

viszont zsu felszabadul
Muszáj vagyok felvenni a fordulatszámot, az egész holnapi napot kénytelen leszek velük tölteni!
fij, te perverz

lx-től, vagy túrótól nem lepne meg a nekrofília, de hogy te is...
Jó, azt azért nem kell elárulni, hogy a kertben hol ástad el...
igen de nálunk kicsit más a szitu mert ő is motorozik és vihette amikor akarta,eddig!
Hibáztam de talán rendbe lesz minden.
Csak kell egy másik mocit találnom.
Barátnőd a te motorodat a tudtod nélkül kölcsönadta?
Jól értem?
A barátnőm kölcsönadta a gépet a Faterjának aki elzakózott egy nagyot,de szerencsére nem lett baja!
Én nem voltam ott úgyhogy csak este értesültem róla,elég szar érzés volt,de kapok tőlük egy sérülésmentest!Ezt megcsinálják és elagyják.
Tényleg ha tud valaki egy jó állapotú FZ6 N-t feketét vagy szürkét szóljon és már megyek is megnézni.
Köszönöm szépen!
Felhívtam a bontót azt mondta 1-2 hét múlva hívjam akkor lessz nála talán alkatrész!
Hát azért kanyarodni nem olyan borzasztó dolog.
Egy ismert úton, ha nincs forgalom és tiszta az út (pl. Mátrában egy-egy szép napon) nem olyan rossz borogatni. Ennek egyenes következménye, hogy lekopik a gumi széle.
Pályán mindezt tényleg biztonságosan lehet megtanulni és elesni se feltétlen kötelező.
Ha ismeri az ember a kanyarokat, akkor ha ésszel megy az ember és nem kockáztat, meg nem versenyez, akkor nem fog elesni. Hanem megtanul motorozni valemennyire és még jól is érzi magát.
Sziasztok!
Együttérzésem Karminak! Részemről nem hinném, hogy el akarnék jutni odáig, hogy pályán kockáztassam a 1.:magam 2.: nem éppen óccsó motorom épségét. Az, meg, hogy "inkább ott próbálom ki, hogy mi, hogyan, mint élesben elcseszem" dolog meg ha belegondol bárki, egy kissé sántít. Mitől kellene bedőlnöm """majrécsík""" kopásig ép ítélőképességgel az utakon odáig, hogy sikerüljön íven maradni.... ??? Bullshit!
Óvatosan, meg kéne úszni a motorozást. De ha ez nem szempont legalább a statisztikát ne rontsuk...
a majrécsík nálam a vakmerőség mércéje. Fordítottan arányos tényező. Ezt be merem vallani. Pedig aztán én sem finomkodok, csak akkor amikor nem láthatok be tőlem független tényezőket. Mégegyszer: együttérzés minden elcsúszottnak!
Nem látod hogy ez ugyanaz a modell??? Csak az egyik az R6R-N a másik meg az R6R-S
Most melyik melyik? A jobb, vagy bal oldali az R6R ??? Tegyünk már rendet kérem!!!
Teljesen összezavarod a dolgozókat.
Mégegy : www.nagyvas.hu

Ha nem jönne össze itt van kormány 10ezer, tükör 5ezer-ért. Nézz körbe.
Szia!

A bajai yamaha motorbontó száma 30/4980088.
Be tudja szerezni neked az alkatrészeket. Kérdés mikorra mennyiért.
A lámpa nem tört??
Az fasza..ez így újonnan is több mint 400 ezer ft. Hogy történt?? Kölcsönadtad a gépet???
Vidám reggelt!

Hagy kezdjek ma is egy SZ SZ-e. (szalon sztori)
Dunaparton kiállítás pár hete. Sátor, pár motor főleg tesztdarabok, sétálók.
Jobbról füvön megérkezik GS500 fejidom!
Leszáll, egyenesen motorokhoz, beszélgetés kezdeményezés:
GS: - helló!
R: - helló!
Gs: (nézi az új R6R-t, piros-fehér) ....... izmos lett a Yamaha kis 50-ese (mutat rá)
R: igen szerintem is de ez az új 600-as
Gs: jaaa igen igen ezt hirdetitek beszámtási akcióba
R: ezt? hol láttad, újságban, szalonban....?
Gs: most volt az újságba amit bedobálnak
R: YAMAHA VÁC-os hirdetés?
Gs: igen, biztos
R: nem hirdettünk ilyet
GS: pedig z volt rajta hogy bármilyen rigát meg ilyeneket beszámítotok
R: (másik oldalon másik sorban 3. motornak állt egy YBR125, odafordulva rámutatva) - az újságban azt hirdetjük, annak van beszámítási akciója
Gs: jaaaaa tényleg az volt aaaaz
R:
Gs: na mindegy azért a Yamahának is jól sikerültek a K6-osai, szia
R : szia

Ari volt. Tegnap este mentem ki magamé a Dunapartra mert ott maradtam ámulatomban hétvégéről
O01]
Kis segítség a történethez ha szükséges valakinek. Egyik képen YBR125 másik R6R (és akkor már a zúj 50-est fel se teszem )
Talán megér egy mailt: motorbonto.fw.hu

Vagy egy telefont: webbontó
Köszi Lum! email cím: vagimariann@t-online.hu