ezek sajnos mind olyan dolgok, amik általában törnek, uh nehéz lesz szerezni bontott cuccot hozzá. írj egy mailcímet, talán tok szerezni bontó meg alkatrészkereskedő címet.
Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni,összetörték a motoromat(rokon).Kellene kormány,komplett műszerfal,esetleg tank,jobb tükör.Minden nemű segítség érdekel! Ha valaki szerzett be jó áron alkatrészeket és címekkel tudna segíteni az is jó.Vagy ha valaki tud bontásra váró fz6 -ot az lenne a legjobb. Előre is köszönöm!
A matricás balhét már megrendeltem. Ha valakinek kell, fazer feliratú vécéülőke, műanyag.
Egyébként igaz az, hogy a fz6-os túraplexi megy a fazer ekéhez? kell valami átalakitó dolog?
A fazer boronáló valóban átalakitható quaddá? mennyit lehet belőle kihozni?
Ajánlom még figyelmedbe a vilidzs acceszori katalógusunk ahol FZ6-eke, -boronáló, -bálázó is kapható, sőt Fazer feliratú markolatos ráspoly és drótkefe az eke tisztántartásához.
Hihhhetetlen! Harmadikba? Kuplungot? Sebesség?
Ha tényleg ennyiért megkapom a bütyköset, akkor a szántást is tudom ezentúl motorral végezni.
(tényleg jó kereskedő vagy... minden sz.rt el tudnál adni sok pénzért)
Semmi gond uram, kilövő szerkezet 155.449.- + áfa csak most ajándék bütykös trágyajáró hátsó gumival kimondottan Fazerekhez. Optimális kilövésnél elég harmadikba ráengedni a kuplungot a sebesség miatt és egyből felteheted mind a két lábad induláskor. Ez a forradalmian új eszköz páratlan segítség minden trágyás udvaros Fazer tulajnak.
Csinálok is, nem tudtam "dönteni"... 50es vagy 1300-as között, igy megvettem a 600asat. Viszont ennek a bal kéznél a fék marha rossz, nagyon puha, nem úgy mint a régi robogómon. Mi lehet a baj?
Ráérős pillanatomban arra gondoltam megosztok veletek pár kedvenc párbeszédemet ami a motoros szakmában zajlott le. Senkit nem szeretnék megbántani, csupán nem felejti el az ember az ilyen pillanatokat:
É(érdeklődő): Jónapot. Önök Yamaha kereskedés?
R(én): Jónapot kívánok, igen. Yamaha márkakereskedés és szervíz.
É: ez is yamaha - mutat az első motorra
R: igen, természetesen
É: aha...... és ez?
R: ez is, sőt mindegyik a szalonba
É: értem............ és ez itt?
R: nos az is mivel Yamaha márkakereskedés és itt bent a boltban csak Yamahák vannak. Használtban vannak más típusok de azok a műhelyben és az udvaron.
É: ja.... tudtam hogy szokott lenni más is....... ez milyen?
R:
Másik telefonáló:
T (telefonáló):Jónapot Yamahát szeretnék venni tudna segíteni?
R: Természetesen, parancsoljon.
T: néztem a honlapjukat és nem tudok dönteni mert két modell tetszik
R: meylik két modell lenne az?
T: a TZR50 ami nagyon tetszik de az FJR 1300-as talán kényelmesebb
R: (ez igaz lehet - gondoltam)
Egyenlőre ennyi. Gyűjtöm fokozatosan de nem lövöm el mind egyszerre. Tudom hogy nem ért mindenki hozzá és előre elnézést aki szerint bunkóság ezeket leírni. Remélem azért valakit feldob egy kicsit
Ha jol latom reglapododn, akkor a vaci Yamahaban dolgozol. Legalabb kozel van, mert Godon lakom, mar amikor otthon vagyok. Mert most is kulfoldon. Szept elejen megyek haza, ha addig nem kapok valami eszt veszejto ajanlatot valszeg elmegyek a kipufert, na meg az 1000-es szervizre
Neked megajánlok egy 10,75%-ot és akkor már jobbak is vagyunk mint a Suzukisék Így már csaknem leszel áruló És azonnal raktárról !!! Amíg a készlet tart. Utána szeptember végén mert az olasz nem melózik augusztusban. Van egy SV dobom is ha valakinekjáccik - persze hogy nem köllött annak aki megrendelte.... no mindegy
Tökéletes motoros idő van, mindenki pattanjon nyeregbe.
T.J.
Nézegettem a fényképeidet, és megállapítottam, hogy a nagytétényi tanpályán készültek. Még szoktatok oda kijárni, még használja az RSZKK...?
Egyébként igaz az, hogy a fz6-os túraplexi megy a fazer ekéhez? kell valami átalakitó dolog?
A fazer boronáló valóban átalakitható quaddá? mennyit lehet belőle kihozni?
Ha tényleg ennyiért megkapom a bütyköset, akkor a szántást is tudom ezentúl motorral végezni.
(tényleg jó kereskedő vagy... minden sz.rt el tudnál adni sok pénzért)
Viszont kösz szépen hogy a múltkori telefonbeszélgetésünket felraktad!
É(érdeklődő): Jónapot. Önök Yamaha kereskedés?
R(én): Jónapot kívánok, igen. Yamaha márkakereskedés és szervíz.
É: ez is yamaha - mutat az első motorra
R: igen, természetesen
É: aha...... és ez?
R: ez is, sőt mindegyik a szalonba
É: értem............ és ez itt?
R: nos az is mivel Yamaha márkakereskedés és itt bent a boltban csak Yamahák vannak. Használtban vannak más típusok de azok a műhelyben és az udvaron.
É: ja.... tudtam hogy szokott lenni más is....... ez milyen?
R:
Másik telefonáló:
T (telefonáló):Jónapot Yamahát szeretnék venni tudna segíteni?
R: Természetesen, parancsoljon.
T: néztem a honlapjukat és nem tudok dönteni mert két modell tetszik
R: meylik két modell lenne az?
T: a TZR50 ami nagyon tetszik de az FJR 1300-as talán kényelmesebb
R: (ez igaz lehet - gondoltam)
Egyenlőre ennyi. Gyűjtöm fokozatosan de nem lövöm el mind egyszerre. Tudom hogy nem ért mindenki hozzá és előre elnézést aki szerint bunkóság ezeket leírni. Remélem azért valakit feldob egy kicsit