Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mit szólnátok egy közös Euroringes pályázáshoz?
Egyébként a Fazer topikban azért ilyen kevés a hozzászólás, mert a tulajok mindig motoroznak, ergo egy Yamaha nem romlik el. Bezzeg nézzétek meg a gsr topikot. Ezek a suzukik állandóan rosszak?
Szabi, mivel múltkor "istenitetted" az FZ1-et gondolom mondhatom a többiek nevében is, hogy téged szívesen látunk.
Üdv mindenkinek! Beszállok én is ebbe az izgi visszaszámlálásba.
Már csak 4 van hátra

Ui: Na jó kiszálltam
Bár nem vagyok igazi Yamahás, segítek izgalmasabbá tenni a visszaszámlálást
Már csak 5 van hátra
már csak 6!! üdv minenkinek ez csak amolyan üdvözlő beleszólás volt..
wow, már csak 7 kell.
Pár oldallal vissza van egy link ttlbike-os FZ6 tesztre, abban még kevesebb volt mint 500, de azóta lassan 2 hét eltelt (meg kérdés, hogy mikori volt az adat, amit említett a médiaguru (tavaly évvégi zárás?)). Mindenesetre ha még nincs is ötszáz akkor sem nagy difi a FZ600-asok, a magán- ill szürkeimport miatt.
FZ1000-ről nem hallottam/olvastam ilyen statisztikát, de megkérdezhetjük a budaörsieket, bár ha egy hűtőcsövet 1 hónapig szereznek be...
Mindenestre abból a vasból biztos többet hoztak be használtan IMHO.
Fazer 1000 ből hányat adtak el Magyarországon, azt nem tudod véletlen?
2001-ben kezdték árulni, vagy 2002 ben?
Most már több mint 500 FZ6-t eladtak, vegyük hozzá a magán importot meg a régebbi vasakat. Persze ne feledkezzünk meg az FZ1000 ill FZ1 tulajokról se.
Szóval fejenként ~2-3 sör? Hm. Kevés...
2500 sör?
Még 12 bejegyzés, és elérjük a 2500. hozzászólást. Sörözés?!
Pláne.
Namost azt senki nem állította hogy ez egy új FZ1 csak aszonta hogy 1000-es Fazer. Annak a csöve viszont van az europai raktárba ha egyről beszélünk és 8630 forint. A cső. Na cső
Azért az durva volna, ha most frissitet modell hűtőjét Japánból kellene rendelni...
Bár a Yamaha nem romlik el , de akkor is.
Nnnnna kérem szépen. Jól lemaradtam itt a fórumozással. Asse tudom mire válaszoljak először.
Kipuff: Leo Vince-t forgalmazunk 119.900 forintos listaáron de természetesen a forumozók kedvezménye az lejön ebből Ja meg fel is szereljük ha szükséges.
Alkatrész rendelés: 3 féle módja van. 1. Budaörsi Yamahától rendelés (nagyon ritka, egyes spec alkatrészeknél érdekes) de a Yamaha Budaörs nem rendel a Yamaha Budaörstől pláne nem 1 hónap határidővel 2. Európai raktárból rendelés: 3 napos határidővel érkezik rendeléstől számítva. A rendelés minden nap 11 óráig küldheti el a kereskedő ahhoz hogy a 3. nap meglegyen. Viszont ! nem minden kereskedő rendel naponta hanem kijelöl mondjuk 1-2 napot amire összegyűjti az igényeket. Egyes alkatrészek viszont Japánból érkeznek, ez a 3. lehetőség. Ezeket rendeléskor jelzi a rendszer és 2 hét szállítási időt biztosít (ami sokszor, legtöbbször 1 hét alatt megjön).
De a fazer nem sportmotor, ez inkább mindenes motor. Városba-kirándulni-sportosan de mégis komfortosan motorozni...szerintem ez ilyen kategóriába sorolandó.
Jah, online rendelik meg, és néhány mnapon belül már kézhez veszik. Hollandiából jön. Ha máshová vitted volna hétfőn, csütörtökön már motoroztál volna. Hozd el, vidd máshová, vagy vége lesz a nyárnak
Nem kicsit komlyak lettek a 07es modellek
nembaj ha sportosítanak,aki kényelmet akar vegyen egy limuzint..
ezek nem arról szólnak
Na ezt nem tudom, mert ha jól emlékszem akkor a dobozokan a Váci Yamaha címe volt.
nem, a dealerek közvetlenül online rendelnek hollandiából. a yamaha hungáriáról meg megvan a véleményem, és ezzel nem vagyok egyedül..
Gondolom mindenki a Budaörsi importőrön keresztül rendel...
De ha nem homályosítsatok fel.
Szia!

Ha megrendelik az alkatrészt akkor három-négy nap alatt megjön Hollandiából. Kérdezd meg erről innen a fórumról Richie-t. Vagy a váci yamahánál hívd fel, ott dolgozik. Nekem egy szép listám volt, hétfőn rendeltem meg náluk és hétvégére itt volt minden az utolsó csavarig.
Nem tudom yamiéknál hogy megy,de én a suzuki tank ill. oldalsó matricáira 3!!!! hónapot vártam.
Türelem tornaterem.