Ez igy ebben a formaban nem igaz, mas a szakitoszilardsaga a ket csavarnak, de amugy valoszinuleg azert lett olyan beletervezve, mert a M10 csavarnak az ajanlott szilardsagi csoportja az 10.9... nem gondolnam, hogy elternek ettol.
Köszönöm a tapasztalatokat, most midnen jól jön.
Hát igen, de azért a Swift csomija tényleg gáz, eddig nem volt gond, de előfordult nagybevásárlásnál, hogy hátsó üléssorra is pakoltunk!
Még variálok, hogy mi-hogy lenne jobb....
Kocsicsere az okból is jó lenne, hogy a hitel rajta svájci frank, és alig fogy a tőke.
Forint alapú hitelben gondolkozok, mert a motoron az van, és szépen ment le eddig....
Meglátom, nézelődök, agyalok, és agyalok, és agyalok......
Motort tényleg nagyon sajnálnám, nagyon rendbe van, fényezés, lánc, fékek, minden patent rajta.
Jó kikapcsolódás számomra, csakhát asszony már nem tud jönni, így én is kevesebbet használom.
És azért hogy a garázsba nézegetem, nem akarok fizetni.
De még kiderül mi lesz....
Egyenlőre újra itthon vagyok, lemostam a motort kicsit és észrevettem, hogy a hátsó lánckeréken rajta van a 46-os szám... Baaaazmeg Rossi-s motorom van?
Toma. Megértem a problémádat, én is az első gyermekem érkezése előtt adtam el a motorom, és megbántam. A legroszabb utána tavasszal, nyáron. Nézegeted az eladó vasakat stb.
Valóban nagyon gáz a Gyed-Gyes, de ha egy picike esélyt látsz a megtartására ne add el! Nagyon kell a kikapcsolódás, és a tudat, hogy ott van!
Az autócseréről csak annyit, hogy kisgyerekes családnál minden autó kicsi úgy kb. a gyermek 2éves koráig(babakocsi, macibici, etetőszék, pelenkázó táska, játékok...)utána viszont hidd el elég a swift is!
Nem akartam beleszólni a dolgaidba ez csak vélemény, tapasztalat.
Valamelyik este jó idő lesz, lenne megint tali.
Mostmár beletettelek a csoportba Jos, úgyhogy kapni fogsz sms-eket a talikrol. Ha zavar szólj, és nem küldök.
Hát sajnos költségvetési okokból megválok tőle, meghát kéne cserélni kocsit, mert ez lelég kicsi. Hibtlan autó, imádom, de olyan pici a csomi, hogy alig fér bele valami....( Új swift)
Vectra C 1.8 a kiszemelt!:D
Ha ki lenne fizetve a motor, nem adnám el, mert nagyon patent.
Ez a gyes sztori is elég karcsú, úgyhogy nem akarom kihegyezni a dolgot....
jah amugy nemrégiben érkeztem meg dobogókőről, leteszteltem az uj gumim, egyenlőre tetszik, elején kicsit szokatlan volt,
annak a leválasztó rétegnek meg anniy nem sokáig tartott, max amig felértem szóval továbbra is tartom a véleményemet a leválasztós hülye dumárol uj gumi esetén,,,
Sziasztok. Peti, a világítást miután átalakítottad, ha gyújtást adsz rá csak a két helyzetjelző világit? És amikor beindítod akkor csak akkor világít mindkét tompított. Ez így a normális?
tényleg mikor megyünk a szlovákia-ringre?