Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Fizet,csak még nem tudom hogyan és mennyit, de végül is mindegy, mert a különbözetet biztos hogy bevasalom az okozón. Nekem szerencsére nincs nagy bajom, kisebb ütések, de szerencsére be voltam öltözve rendesen, úgyhogy csak néhány lila folt maradt, de sajna sisakom tetején a légterelő is széttört, meg csizmám is jól lehorzsolódott. Elég ideges vagyok, nagyon nem hiányzott ez. Motoron pedig első villa, első kerék, komplett első műanyagok, lámpák, konzol, hátsó villa, hátsó kerék kuka, jobb oldali tükör. Egyelőre ennyi amit így első ránézésre megállapítottam. Nem tudom váz sérült e vagy sem, viszont a motor jár, műszerfal is ép.
Részvétem honfitárs
Persze,hogy fizet, mivel mindig az a hibás aki hátulról megy beléd..........
Én is egy párat begyűjtöttem no nem az újság miatt hanem az energiaital miatt. Yamaha sátor előtt osztrák rendszámú motorok voltak.........
Amiket felsoroltál.
Sajnálom ami történt! Neked semmi bajod
Hú bakker, ezt jól lerendezték...
Biztosító fizet? Vagy CASCO?
Mit fogsz vele csinálni?
Helo emberek! Sajnos nagyon mádott motromat pénteken egy autós használhatatlan állapotba varázsolta. Kellemesen belepréselt az előttem álló autóba. Biciklis tért le, mögötte kocsi megállt elengedni én megálltam a kocsi mögött, aki mögöttem jött az meg totálisan belém, talán ha 2 méternyi féknyom volt, és biz nem 50-el ment. úgyhogy fasza volt a hétvégém. Csak gondoltam megosztom veletek.
Kinéztél Te is melyiken volt osztrák rendszám? nem is vettem észre. Kaptam egy superbike magazint is...
osztrák rendszámmal
Miért pont az elsőt hátsó már nem is jó más:
Jelentem, hogy lecseréltettem az olajat, azóta úgy néz ki, megszűnt a kuplung probléma
Voltam ma délelőtt ringen, kicsit körbenézni, nem voltak túl sokan. Yamaha kirakta az új FZ8-at, Tenerét, meg XJ6 diversion F is ki volt állítva.
Gondolhatod, azért írtam ki ennyire, nehogy elvigye már valaki, még véletlen se
Na én voltam szombaton a pályán szépen meggyűrtem a gumikat :)
Első gumim az valami fantasztikus volt a hátsóval szemben. Szépen tudtam venni vele az íveket de még azért nem tartottam ott,hogy a térdem lerakjam vagy a lábtartót.
Pirelli dragonom van asszem, hátul meg a D210 es :)
Köridőt nem tudtam mérni mert ma mentem volna ki de mivel most vagy megfáztam vagy allergiás lettem itthon voltam egésznap és még melózni sem kellett volna mennem úgyhogy szépen eltelt a hétvégém
húzzál motorozni Rosszi!
Nem is igazán akarsz te költözni De igazad is van motrolni jobb mint culágerkedni
1.350.000 -re gondoltam. Használtautón, és Sportmotoron is fent van.
mi az irányár
én sajnos nem tudok, de szívesen megvenném az első kerekét
Sziasztok!
Ha tud valamelyikőtök valakit, aki fz6-n- t keres, légyszi szóljatok, eladó a motorom, lakáscsere miatt kell a pénz.
Köszi!
mi van pudingok?! lóra fel
Gyűrte lefelé ja. de nagyon fasza gumi pályán is.
akkor utánam voltál
minden csoportba voltak esések
gumi birta kopott
Kezdő IV.
te melyik csoportba mentél
Látni nem láttam, csak fél perccel később, amikor még a srác a földön feküdt, az utolsó előtti kanyarban nekivágta magát a falnak a box kijárat előtt. 10 óra és dél között kb 6an 7en csúsztak szerintem. Talán egy olyan volt hogy összementek.