Én igazából még nem is halottam a Sachs motormárkáról.Én biztos A dt venném.A Yamaha mint márka már több évtizede bebizonyította a minőséget.Cross enduro és mint sportmotorok kategóriában is .Ha akarsz egy megbízható motort akkor az enyém eladó ! Az árat megbeszéljük.Kocsi vásárlás miatt eladó .De kocsi csere is érdekel.Képek az adatlapomon.
ma találtam egy dt kipuff könyököt a garázsban
egy sima hajlított csődarab (kb 20 centis ív) felfogatással együtt
ha valakinek kell megkapja egy kóláért
rezó próbálgatáshoz tökéletes
csepelen átvehető
akinél én csináltatom sztem böcsületes :)
most majd a kipufogot viszem hozzá ha meglesz, h tegye fel aztán állitsa be hozzá a karbit, tegyen be nagyobb fuvokát ha kell, meg nézze át amit kell, a teloszimeringet én csinálom itthon, meg az olajat se egy munka lecserélni... de igy tudom, hogy olyan, amilyennek akartam :)
Helló!
Kéne pár dolog, pl, első teleszkopra gumiharmonika, hátra lánc feszítő vagy mi az a mi a hátsó villán van egy egy kicsit közelebb a blokkhoz és egy, ami már hátrébb. Ja a motor 1993 125 DT
szerelőkkel meg vigyázni kell
10ből 9 sumák
akár autó akár motor
mutogatnak számlát (vett dolgokról) kivett-betett alkatrészekről többnyire fele sem igaz
van pár "ismerősöm" hihetetlenül lehúzzák a népet
nekem a 80as full generálja kb 35 ezerbe volt fag csapágy prox szettek
35 meg nem egy veszett összeg
egy kiscsávónak adtam el húzza neki rendesen de még mindig csörgés nélkül megy
erre:link
Van egy tárcsás hátsó kerekem ha érdekel.
Megéri venni egy ilyet vagy helyette inkább egy yamaha dt 125ost?
Köszi: Máté
egy sima hajlított csődarab (kb 20 centis ív) felfogatással együtt
ha valakinek kell megkapja egy kóláért
rezó próbálgatáshoz tökéletes
csepelen átvehető
most majd a kipufogot viszem hozzá ha meglesz, h tegye fel aztán állitsa be hozzá a karbit, tegyen be nagyobb fuvokát ha kell, meg nézze át amit kell, a teloszimeringet én csinálom itthon, meg az olajat se egy munka lecserélni... de igy tudom, hogy olyan, amilyennek akartam :)
Erre gondolsz?
http://www.vatera.hu/yamaha_dt...
Kéne pár dolog, pl, első teleszkopra gumiharmonika, hátra lánc feszítő vagy mi az a mi a hátsó villán van egy egy kicsit közelebb a blokkhoz és egy, ami már hátrébb. Ja a motor 1993 125 DT
10ből 9 sumák
akár autó akár motor
mutogatnak számlát (vett dolgokról) kivett-betett alkatrészekről többnyire fele sem igaz
van pár "ismerősöm" hihetetlenül lehúzzák a népet
nekem a 80as full generálja kb 35 ezerbe volt fag csapágy prox szettek
35 meg nem egy veszett összeg
egy kiscsávónak adtam el húzza neki rendesen de még mindig csörgés nélkül megy
(a blokkot meg szerelő csinálta)