nem tudja vki hogy hol lehet állítani a kuplungon? mert az enyém elég érdekes és mindenhol fog de legfőképp sehol:S meg ha sebességbe behúzom tolom ráröffen vagy 2őt aztán már megy mi lehet a hiba? szerintem állítani kéne rajta....
Üdv!
Valaki tudna nekem küldeni egy leírást a DT-knek a műszerfali használtáról? Egy gomb van, de 5letem sincs hogy hány másodperig kell nyomni hogy valami legyen stb. A leírást csak 3 hét mulva kapom meg, de érdekelne azért hogy megy ez.
Sámli! Énis beszéltem ferencel, h megyek le! Csak tegnap disco, meg reggel 9kor már tokodon voltam a kutyával iskolába aztán 2 előtt lefeküdtem és most kelltem fel 5kor!
Császtok valaki véletlenül nem tudná megmonda nekem azt hogy most újjítottam fel a 125 dt blokom dugó gyűrű csapszeg tügörgö stb és olyan 2500 4000 között kicsit csörög hogy ez mitől lehet előre is köszönöm
Üdv
Cross 10.000huf, speed 9.000huf.
Szerintetek megéri ?
Valaki tudna nekem küldeni egy leírást a DT-knek a műszerfali használtáról? Egy gomb van, de 5letem sincs hogy hány másodperig kell nyomni hogy valami legyen stb. A leírást csak 3 hét mulva kapom meg, de érdekelne azért hogy megy ez.
laza kis séta
vagy rá ültél a kutya hátára és gyia? /kicsit fáradt vagyok...bocs az OFFolásért/
ma volt gazolás
nagyon jó az új láncszett beválalós után van a sirató azon megtaláltam a "nekem megfelelő pálya ívet"
Hát tudom, h ez nem magyar hon, meg kell kicsit tudni németül, de ha van ismerősöd akkor olcsón és könnyen megoldható! Remélem tudtam seggíteni!
Üdv
Azért is szeretném megcsinálni!
De ahhoz kéne 2 kerék! mert ezeket a gyárikat nem akarom elb@szni!
Mert szépek nagyon! De azt te is tod!
Nincs valakinek 2db kerék elfekvőben 80as Lc II-es Dt-hez?