Üdv! Nekem egy yamaha dt 125x -em van. A belsejéhez nem nagyon értek.
Idáig nem tudták nekem megmondani hogy power szelepes-e. Jo lenne tudni: Ha az akkor hogyan tudnám belerakni?
Elöre is köszi!
ezt március 24 irtam neked freemailen keresztül , most kerestem meg, ha erre irtál vissza és arra nem válaszoltam akkor azt valószinüleg nem kaptam meg , na ennyit tudtam nektek mondani. További kérdéseitekre is szivesen válaszolok.
Amint látod a képen itt a hőgomba, de szerintem ennek a tetejéről le van törve egy kis kiálló menetes rész, legalábbis a Suzuki rg125 ösömön úgy van, szóval nem tom ez jó e.
Amugy ha jó lenne kifizeted a postakoltséget + 300Ft.
jajj ne haragudj azt hittem még az elözöt modositod, a teloért nagyon nem sok a 18 pénz! mégegyszer bocs :) akkora két része 4ezer a müszerfalnak? postán tudod küldeni vagy ilyesmi? MSN-en beszélhetnénk majd, csoola@freemail.hu a cimem!
az azért sok érte... neke ma fordulatszámmérös jobb fele kellene, a mutato ha csak törött nem baj majd csinálok egyet kettöböl, csak a lényeg h jol müködjön, a visszajelzök maitt kellene még! mert visszajelzöt tud apám csinálni az nem kunszt neki csak a fordulatszámot is szeretem nézegetni, meg állitgatáskor is jol jön
Idáig nem tudták nekem megmondani hogy power szelepes-e. Jo lenne tudni: Ha az akkor hogyan tudnám belerakni?
Elöre is köszi!