Nekem korrektnek tűnik,már amiatt is,hogy nem akar hazudni az évjárattal kapcsolatban,de tutira sokkal-sokkal többet hajtottak ebbe a gépbe,ennyi évvel a háta mögött.De korához képest nagyon szép állapotban van.Én elmennék megnézni a helyedben,alkudni kötelező!
De nehogy félreérts,nem én árulom!
karbival gyujtással együtt 20.szerintem ennyiért nem sok.szét is van húzva, de minden csavarja megvan.csak 1 váltó kell bele meg csapágyak(azok még ki sem lettek ütve) és mehet.
Üdv mindenkinek! Kedves márkatársak , mivel nem találtam róla magyarúl semmi érdemlegeset,tőletek szeretném kérdezni , ismeri valaki a Yamaha fs1-et ? Ez egy a 70-es években gyártott 50-es, 4 sebességes kismotor, létezik ilyen kis hazánkban? Köszi előre is!
Háát nem tudom ezek a LIDL-ös motor felszeelések nem valami étvágy gerjesztöek!
Multkor láttam voltak csizmák+protektorok+buko.stb.stb.
Igaz hogy olcsó meg minden de azért nem egy világ hirü umok az biztos!
jaja !
Még rajta van! Most lessz majd nemsokára matrica szett rajta!
Am nagyon tuti kis gép semmi gond nincs vele!
Bele tekertem már 700km-ert miota nálam van! Rem nemsokára már itt lessz a jó idő és lehet akkor már menni minden fele!
Én is meglepődtem ezen a 3év garin! Ha már megdöglök nem tök mind1 van-e rajta vagy nincs!
Na mind1!
Még egy darabig jo lessz ami most van azt veszek vmi jófélét!
tomaschik! most pontosan nemtudom h a 80ason hogyan van de nekem volt már ilyen a 125ösön...
kövesd végig a kuplungbowdenedet és ahol ugye a blokknál van 1 kar amit húzigál ha behúzod a kuplungot!és a kar előtt még a bowdenen kell lennie 1 állítható "távtartó"szerűségnek amin van legalább 1 de inkább 2 anyacsavar!na azzal tudsz a bowdenen feszíteni meg lazítani hogy hol fogjon...
ebbe ne menj bele, 15ért kapsz grexet az legalább véd! ne azért ved a sisakot hogy a rendörnek jobb napja legyen:D nekem is kell venni lassan mert a grexem kezd széthullani a "fokozott igénybevétel" miattXD
Bár ez egy kicsit elgondolkodtató..bármire,csak vigyétek!