sziasztok
mit lehet csinálni az idomokkal ha kicsit karcos és nem olyan fényes?
1200as vizes polír papír? vagy mi?
vlami ötlet?
előre is köszi a válaszokat
gyönyörű.. nekem kéne. bár azt hozzátenném, hogy mindennapos használattal egy naptári év alatt legatyásítanám (mint minden eddigi motorom..) ha az emebr re4ndesen hazsnál egy motort, azt egyszerűen lehetetlen gyári állapotban megtartani..(vagy túlzott anyagi, és egyéb ráfordítással jár, ami nem térül meg a használatban)
Annyit arrol a bitang gépröl,hogy lehet amennyit ráköltött abbol vehetett volna valami nagyobbat!De akkor az gyári És abbol elég sokvan! Ez meg egy nagyon durvás gépezet ! Szerintem nem nagyon van az utakon hasonló !
Na akkor holvan az a folytás pontosan?
a DT fojtása a henger és a leömlö rész között van, egy behegesztett gyürü ami leszükiti, tudtommal, ki kell reszelni vagy vágni azt mondták
amugy azt a supermotot láttam, nekem az idom tetszik rajta de télleg igaz h annyibol nagy gépet is lehet venni ami gyárilag is ilyen szép
nah fogalmakkal én ase vagyok tisztábanm, de a dob nem a kipufogovég, a hangtompito rész? ez pedig a rezonátor tudtommal, csak mert engem is összezavar a dolog (ha mást nem is:D)
az én elözö kérdéseimre is várom a választ :)
elvileg ilyen van kivülröl a 2003-asban is, valaki tudja h belül változott-e valami vagy jo lenne nekem hozzá? amugy mennyit kérsz érte? müszerfalrol volt szo amugy
mit lehet csinálni az idomokkal ha kicsit karcos és nem olyan fényes?
1200as vizes polír papír? vagy mi?
vlami ötlet?
előre is köszi a válaszokat
Ki mien márkát ajánl olajból a blokkba? Azt tudom hogy 10W40-nek kéne leni. Ezelőtt Mobil Super volt bene.
Na akkor holvan az a folytás pontosan?
amugy azt a supermotot láttam, nekem az idom tetszik rajta de télleg igaz h annyibol nagy gépet is lehet venni ami gyárilag is ilyen szép
első teleszkóp?
óracsoport?
az én elözö kérdéseimre is várom a választ :)
az a dob milyen állapotban van?és mennyi a gyári fojtás benne van(remélem nincs)
Lenne valakinek hátsó lábtartója 87es dt 50-hez?