HI! MotorHispania crossmotorom idomjait szeretném lefesteni! aztmondták hogy ezt lehet csinálni sima festékszoro spary-kel is is. Azt tudom hogy elöször kell egy alapréteg. ennyit tudok.... valaki tudna segiteni hogy hogyan kell az ijen müanyag idomokat festékszóróval festeni?
Üdv!
Infot kérdeznék, hogy mennyiért fújnak kb-ra egy srad gsxrt? Vagy vki címet, telefonszámot tudna adni, hogy ki foglalkozik festéssel budapesten vagy a környékén azt megköszönném!
Na, BerikZ megelőzött!
Nyugi Ákos, Én is alátámasztom, hogy VT! Aki konyít is hozzá valamit és nem olyan "vak" hogy ne vegye észre a részleteket az megmondja a tutit!
Heló.Hát szerintem se valódi,főleg ha a felnire ránézünk,meg ha az ember jól megnézi,azért látszik,hogy hiába profi munka,akkor is csak számítógépes...
Ez vt. Hátul a karbon mintán nagyon látszik,mert nem követi a felületet. A felni is jól láthatóan csinált,meg az a nyílás hátul. Az a legfeltűnőbb,meg a kocsi árnyéka. Látszik olyan mintha oda lenne vágva. Főleg az elejénél.
Jól szépen dolgoznak
Infot kérdeznék, hogy mennyiért fújnak kb-ra egy srad gsxrt? Vagy vki címet, telefonszámot tudna adni, hogy ki foglalkozik festéssel budapesten vagy a környékén azt megköszönném!
Nyugi Ákos, Én is alátámasztom, hogy VT! Aki konyít is hozzá valamit és nem olyan "vak" hogy ne vegye észre a részleteket az megmondja a tutit!
Üdv