Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

en ezert vettem nsrt sokkal jobb ketszemelyel
faszom kivn a punciszállítgatással.. oké, városban mozibamenni semmi gond, de mikor mennék a kanyarokban, én sem csípom..
vagy nem szokod vinni?
csajod hova teszi a labat?
Hát ez a Hungarian Racing_es nagyon tetszik! Grat hozzá
Szeva, itt a narancs, most hirtelen ilyet tudtam, a másikon még dolgozom, csak nem lesz úgy időm a napokban, de vmit megoldok.
Én csináltam belőle Hungarian Racing Team festéses motort belőle:
koszi
olyat veszek amit en akarok es ez nekem tokeletes.a choper meg nem tetszik.jah es nem kerdeztem hogy mit vegyek.akkor temeg vegyel hayabusat megparancsolom. amugy meg akkora baj hogy nem hajkuraszok.
A helo kittys nekem is nagyon bejön Nade viccet férretéve az előtte lévő alapszin az a narancs az nagyon bejön4 megcsináldád úgy h csak az van semmi más szin, meg egy olyan verziót ahol fehér az alapszin és azon van valami betét mondjuk kékkel! Előre is nagyon köszönöm!
Csáó
Hali! Szerintem jó választás a duki.....
ez nagyon ász ... sztem sorozatgyártásba kéne tervezni..! a hello kittysre gondolok. bárcsak az enyém is úgy nézne ki ahogy ez.
akkor csoppert vegyél
748as 98le es amugy en nem vagyok aza hude milyen szaguldozo.en csak elvezem a laza motorozast
Nsr után Duci...
nem lesz picit erős?
Szeva! Bocs, h eddíg tartott itt van pár variáció az RS-re
Amúgy ha van vmi elképzelésed írj mert most már könnyen tom színezni bármire.
Csoki
gondolkoztam 1098ason is de.azert az nagyon draga lenne nekem.mv agusta meg olcsobb lenne de 748 most a legmegfelelobb
nekemnem jon be de meg meglatom menyi penzem marad mert ha meveszem elege lehuz
igen holnap nezem meg.de lehet meg mv agusta is.
gyári fény,nem lenne szívem mással összekenni :S
tényleg ducit veszel?
ha szar a kep szoljatok
valaki tudna valami szep festest nyomni ra.mert most veszem meg de nagyon csunya a festese
baker ger6 amikor a képeidet látom mindig lesik az álam:) nagyontudsz köszi eztaképetis:)