Na feladom a leckét. :D Aki mindent meg tudja csinálni, övé minden elismerésem ezen a téren. :) Következőkre gondoltam, amiket át kéne építeni a mocimon.
Fényezés: Gyöngyház fehér alapon baba kék (#00BBFF környéki szín) minta. Gondoltam tappancsokra, szolid nonfiguratív mintára (ilyesmire http://farm1.static.flickr.com...) vagy valami kreatív (ugyanakkor egyszerű, megvalósítható) mintára. Másrészt meg gondoltam ugyan így fehér alapon narancs mintával ha megoldható mindkettő jó lenne. :)
Felnik: Felniknek is jó lenne ha fehérek lennének, nyílván a minta színű felni csíkkal.
Fejidom: Az első lámpát le kéne kapni róla, a műszerfalat kicsit beljebb hozni, hogy felférjen egy Street Fighter fejidom. Csatolok pár fejidomot, de ha valakinek van más ötlete, szívesen fogadom más fejidommal is.
Sárvédő: A hátsó sárvédőt le kéne kapni.
Idom: Ha nem nagy kérés, kéne rá dobni idomot (csatolok képet) és azzal is lefényezni. Sajnos nem találtam normális méretű balos idomot, csak jobbost, szal töltöttem fel direkt egy jobbos képet a mociról.
Tükrök, indexek: A tükröket egyszerűen le kéne vágni az SF változatról, sőt az indexeket is le lehetne kapni.
Szóval összefoglalva, a balos képet kéne megcsinálni SF-re a jobbost pedig idomosra, mivel csak ahhoz találtam idomot. Mindkét fajtából kéne egy fehér+baba kék és egy fehér + naracs fényezés. A többi változtatás mind2re érvényes. Azt hiszem egyenlőre ennyi. :) Ha egyéb ötletetek van, szívesen fogadom azt is. Kíváncsi vagyok milyen lesz. Előre is köszönöm szépen! Széles utat!
csááóó.... hamár pont ilyen jól eltaláltad a kék színt..akkor én a helyedbe... csak összehoznék egy ilyen "Rizzla Suzuki Replica" féle motort sztem nagyon ütős lenne
Hello emberek a segitségeteket szeretném kérni néne nekem egy olyan ember aki profin tud rajzolni és van fantáziája is egy megbizásom lenne egy ijen ember számára de sürgös lenne viszonylag szal ha van valaki akkor emailezzen kérem:kgb07@freemail.hu ra vagy telen is kereshet 30-493-23-10 es számon elér!
Szeva! Ha valaki tudna segíteni, egy festési minta kéne a mocimra, ami könnyen elkészíthető. Alapszín fekete, és citromsárga minta kellene. Ha valakinek van valami jó ötlete, csinálhatna képet, itt az alap hozzá!
hát aszthiszem van majd körbekérdezek,csak ugy gondoltam hogy van egy kis pakett amit megveszek és csinálsz magadnak amit akarsz..mint a modellépitök csak éppen egy idomot készitek
szerintem vidd el szervizbe ha garis, ha nem akkor meg keress autóelektomossággal foglalkozo ,szervizt ök jobban vágják az elektronikát 1 csöppet!vagy irj az aprilia fórumba szerintem egyszerübb ott mindenkinek sr je van több az eséllyed
Hellotok! Valaki tudna nekem segíteni tippet adni? lenne egy 2005ös aprilia srem factory de karbis. Az a gond, ha a kijelzö aljára rácsiptetem a csatlakozót azonnal kivágja az egyik biztosítékot pedig még gyujtáson sincs. Ha nem csiptetem fel ugy uj biztositékkal működik az önindító indexek, minden csak az egész kijelzőm halott... Szerintem zárlatos lehet valahol, de nincs véletlen akinek volt ilyen vagy aki értene a motor elektronikához hol keressem a bajt, hogy induljak el? a müszerfalban lenne hiba vagy hol? köszönöm előre is a segítségeteket!
sziasztok,valaki megtudja mondnani hogy hol kapok olyan anyagot amiböl (idomot ) tudok sajátkezüleg a motorra csinálni,ugy hogy megköt,formára csiszolom,lefestem lakkozom és mégsem törik el mint a gipsz valami üvegszálas anyagra gondoltam(üveggyapot) ha valaki tud ajánlani valamit ami hasonlo és könnyü vele dolgozni az válaszoljon!köszi
Fényezés: Gyöngyház fehér alapon baba kék (#00BBFF környéki szín) minta. Gondoltam tappancsokra, szolid nonfiguratív mintára (ilyesmire http://farm1.static.flickr.com...) vagy valami kreatív (ugyanakkor egyszerű, megvalósítható) mintára. Másrészt meg gondoltam ugyan így fehér alapon narancs mintával ha megoldható mindkettő jó lenne. :)
Felnik: Felniknek is jó lenne ha fehérek lennének, nyílván a minta színű felni csíkkal.
Fejidom: Az első lámpát le kéne kapni róla, a műszerfalat kicsit beljebb hozni, hogy felférjen egy Street Fighter fejidom. Csatolok pár fejidomot, de ha valakinek van más ötlete, szívesen fogadom más fejidommal is.
Sárvédő: A hátsó sárvédőt le kéne kapni.
Idom: Ha nem nagy kérés, kéne rá dobni idomot (csatolok képet) és azzal is lefényezni. Sajnos nem találtam normális méretű balos idomot, csak jobbost, szal töltöttem fel direkt egy jobbos képet a mociról.
Tükrök, indexek: A tükröket egyszerűen le kéne vágni az SF változatról, sőt az indexeket is le lehetne kapni.
Szóval összefoglalva, a balos képet kéne megcsinálni SF-re a jobbost pedig idomosra, mivel csak ahhoz találtam idomot. Mindkét fajtából kéne egy fehér+baba kék és egy fehér + naracs fényezés. A többi változtatás mind2re érvényes. Azt hiszem egyenlőre ennyi. :) Ha egyéb ötletetek van, szívesen fogadom azt is. Kíváncsi vagyok milyen lesz. Előre is köszönöm szépen! Széles utat!