sziasztok... basszameg... valaki segítsen már léccike abba h h kell lefesteni az idomot ilyen szépen... én az r125ösömet akarom átfestegetni(photoshop cs3al próbálkozok, de aki másmilyen progban is tudna segíteni azt is megköszönném)... de sehogy se megy... soha nem lesz olyan tökéletes mint ez a kép... soha nem tudom olyanra megcsinálni a képet amikor átfestem, mintha gyári színe lenne... nem ugy mint ennél a képnél Propulus...
segítséget előre is köszönöm
szijasztok... szeretnék segítséget kérni... a kicsi R1-emhez szeretnék felnicsíkot venni... én pirosban gondolkodtam... nem tudtam valami jól megfestegetni...de alapjában véve nagyon teccik...ha abban tudnátok nekem segíteni...h megnézhessem milyen lenne...
esetleg pályamotort varázsolni belőlle:
-rendszámtábla tartó, tükrök, indexek le
-lábtartók le
-valami sötétebb fekete magasított plexi
-az 1. lápabúrákat is ugy sötétebb feketére...
előre is megköszönném mindenkinek segítségét... képek itt vannak
hali
meg tudná nekem vki csinálni a képet a vázalt a alapján?
-rendszámtartót leszedni
-dátumot meg a bikepicset
-piros ülés
-piros plexi
-arany színű felni (ugyanolyan legyen mint a vázlatba)
Motor matricák készítését vállalok! Olcsóóóóóóóóóóóóóón! Egyedi igények szerint is...
Néhány képet mellékeltem mintaként...... ( matricaszetteket egyedi feliratokat,rajtszámokat stb......)
Akit érdekel az írjon egy emailt vagy vegyen fel msn-re ott megbeszéljük a méreteket,igényeket stb....
e-mail: gabee1204@freemail.hu ..........msn ugyan az
az egész mocit 28000ért fujnám le metálfeketére,ha azt is akarod,hogy arany legyen a felni az ugy 34000 lenne!Irj e-mailt,vagy vegyél fel msn-re és megdumáljuk a részleteket!
Sziasztok!Lenne egy olyan gondom hogy nem tudom hogy nézne ki metál feketén és arany felnikkel, meg fel matricázva.
Légyszives segítsetek.
Előre is köszi!
Üdv:Gabesz
az msn címem ott van az adatlapomon