színek jók meg hogy így lemaszkoltad de nem így gondoltam :) hanem h az egész narancs csak a tank meg a sárvédőt nem bántom. ha van egy kis időd akkor légyszíves
Köszi Clam! Egy kicsit összefirkáltam mit hova gondoltam, meg rakok be egy másik képet ami világos. ja meg a hasidomra egy kisebb suzuki feliratot gondoltam feketével és ami hely marad oda kerülnének a matricák amik elég kicsik. és az oldalán a gsx-r levonó mögött meg narancsból egy levonó amit befestettem a képen...
Köszi
áhh CLAM köszi a képet amelyiken polír a felni ! nagyon szép munka szóval meg van a következő projekt amit majd megakarok csinálni
viszont lenne még egy kérésem. remélem nem nagy gond. vettem egy szett utcai idomot amit pályára fogok használni. tank meg a sárvédő marad a többire kéne vmi színt kitalálni. Y az marad olyan szürke. Meg ugyan ilyen aprilia matrica lesz az oldalán. olyan kérésem lenne hogy ami alul van piros egy szín feketére csináld meg rajta a festést másik 2 szín amin még gondolkodtam az narancs illetve grafit szürke. előre is köszönöm
Légyi ha tudod csináld már meg az etz-t magas kormánnyal és olyan tankal ami a második képen van és matt fekete minden piros a felni és fehér peremes gumival...remélem érted :DDDD
bocsi h elcsortam az etz ét de kb én is így akarom leültetni
És elküldenéd az email címemre?
kösszke !
Remélem sikerül! köszi szépen !
Köszi
Én is zaklatnálak egy kicsit
Nekem le van fújva a bringa csak egy pár jól irányzott levonót kellene rá elhelyezni. Amikre gondoltam:
viszont lenne még egy kérésem. remélem nem nagy gond. vettem egy szett utcai idomot amit pályára fogok használni. tank meg a sárvédő marad a többire kéne vmi színt kitalálni. Y az marad olyan szürke. Meg ugyan ilyen aprilia matrica lesz az oldalán. olyan kérésem lenne hogy ami alul van piros egy szín feketére csináld meg rajta a festést másik 2 szín amin még gondolkodtam az narancs illetve grafit szürke. előre is köszönöm
bocsi h elcsortam az etz ét de kb én is így akarom leültetni