amugy szerintem mikor koltoszkodtok nalatok sincs nagyobb rend.es ez a haz le lessz bontva mert most vettunk egy hazat atszamitva 21milloert telekel es amig a masik haz nincs kesz a regi haz nincs meg addig itt vagyunk.jah amugy merre laksz?jah amugy te a kis gecis szadal hamarabb vagy cigany
hat pajtas lehet hogy te cigany vagy!egyepkent raszista vagyok a ciganyokal szemben.jah es mellesleg ez az ideiglenes szobam mert mostepitunk egy akora hazat hogy a te kis gecis viskod oszeomlana ha meglatna.
ezt csak most látom... tényleg cigány vagy, nézd meg mekkora disznóól van mögötted a képeden... nálatok ez a rend? látom sokmindent eltanultál már a szlovákoktól
nekem meg egyik sem... szerintem cink a flipflop.
de nekem a színes-neonok és a króm spinning felnik se jönnek be. Az ilyen dolgok a rabszolgáknak valók
Kicsit átalakítottam az egyik képét.
ezt csak most látom... tényleg cigány vagy, nézd meg mekkora disznóól van mögötted a képeden... nálatok ez a rend? látom sokmindent eltanultál már a szlovákoktól
ezt a színt kéne kikevertetnem
de nekem a színes-neonok és a króm spinning felnik se jönnek be. Az ilyen dolgok a rabszolgáknak valók