Hát nekem ezen esetben az alap sem tetszik...
Az hogy sárga az meg főleg nem
De szerencsére van akinek a sárga tetszik, eléggé unalmas lenne ha mindenkinek egyforma színű motorja lenne...
először legyen meg a motorra a pénz. kis reklám: jawa 350 olcsón eladó, ha vkit érdekel, vagy van ismerőse akinek kéne, akkor az adatlapomon lévő címen érdeklődni
köszönöm, nagyon jó lett, ha megkérhetlek azt még meg tudnád csinálni hogy a fehér részek is sárgák legyenek és a fejidomon a "rajtszám" része fehér legyen?
Hello! Netán valaki tudna csinálni egy mintát a beszúrt motorról fekete-pirosban? vagy ha valaki nagyon türelmes, akkor a hasidom egy részét piros-fehér "kockás" mintában is megvalósíthatná
köszönöm
Valaki tudna nekem segíteni: egy kicsit ki kéne pofozni az első képet, hogy olyan legyen mint a második(színek szempontjából) csak ha lehet akkor ne lehessen rajta annyira látni hogy rajzolt.
Az hogy sárga az meg főleg nem
De szerencsére van akinek a sárga tetszik, eléggé unalmas lenne ha mindenkinek egyforma színű motorja lenne...
egyébként először full fehér lesz mert ha meglesz a hátsó idom meg a wr fejidom akkor már nem lesz pénzem festékre
köszönöm
Valaki tudna nekem segíteni: egy kicsit ki kéne pofozni az első képet, hogy olyan legyen mint a második(színek szempontjából) csak ha lehet akkor ne lehessen rajta annyira látni hogy rajzolt.