Szeretném a télen egy kicsit atváltoztatni a motoromat! Mint fényezés szempontjából, mint idomok!
1998-as évjáratú Aprilia rs 50 a motorom!
Ha van vkinek 5lete megcsinálhatná és megnézhetném! Köszi
Ha még valaki fog dolgozni a motoromon, akkor variálhatna még a felnivel is! A választásom már biztos, hogy matt fekete idomok, és mély bordó váz! Ebből a két színből lesz megcsinálva a felni is, de még nem tom hogyan. Lehetne úgy, hoyga küllők matt feketék és a felni maga mélybordó, vagy fordítva!
Hali!
Sérülten vettem a mocit, az idomokat mindenképp festeni kell, és úgy gondoltam akkor már a vázat is lefestem olyanra ami jobban passzol az ízlésemhez! Meg így jobban meg is lehet takarítani a dzsuvától! Már csak a blokk van a vázban és szét is van szedve teljesen! Szerintem matt fekete lesz és bordó váz! Különben nem érdekel, hogy 50-nél ki mennyit lát a motor színéből, nem mások miatt festetem le, hanem magam miatt! Köszönöm a terveket Balu, igaz nem lett túl matt a gép!
Szeretném a télen egy kicsit atváltoztatni a motoromat! Mint fényezés szempontjából, mint idomok!
1998-as évjáratú Aprilia rs 50 a motorom!
Ha van vkinek 5lete megcsinálhatná és megnézhetném! Köszi
vegyél fel msn-re és ott megbeszéljük: vpdiesel@freemail.hu
Ha valaki unatkozik,áttcsinálhatná a mocimat valami gyöngyházfeketére,és ha lehetséges akkor carbon idomosra is
Előre is ezer köszönet
Sérülten vettem a mocit, az idomokat mindenképp festeni kell, és úgy gondoltam akkor már a vázat is lefestem olyanra ami jobban passzol az ízlésemhez! Meg így jobban meg is lehet takarítani a dzsuvától! Már csak a blokk van a vázban és szét is van szedve teljesen! Szerintem matt fekete lesz és bordó váz! Különben nem érdekel, hogy 50-nél ki mennyit lát a motor színéből, nem mások miatt festetem le, hanem magam miatt! Köszönöm a terveket Balu, igaz nem lett túl matt a gép!