spec a lefalazott lámpa nekem crx-en nem jön be..dehát ízlések és pofonok...sztem a hosszu lámpasor egy karakterisztikája ezeknek ...a szárny az teccik hogy ugy egybehoztad
Kéne vmi ötlet Az NSR-emre,megkéne bolondítani a citromot vmivel!Ha lenne ötlet lécci rajzoljátok rá a képre!Ha tetszik akkor meg is csináltatom veled ha értesz hozzá!
photoshoppal nem tom hogy lehet azt megcsinálni h a zín eredeti fényessége meg maradon és ne egy matt réteg jöjjön létre ugyh letöltöm a gimpet abba egy rövid leirast adjatok plz
Itt az én gépem,ha esetleg Vki feltudná dobni valami kis tuningal,festéssel,megköszönném!
http://world3d.hu/leckek.php?i...
Itt van az emberi fej modellezése, ez alapján el tudsz indulni. Én nem bíztatlak semmi jóval, mert kurva nehéz munka egy motort lemodellezni...
Valaki 3dsMax-ban tudna-e segíteni? Szeretném a mocimat lemodellezni! Én még csak most tanulgatom.
Nagyon kezdő vagyok, de tetszik ez a virtual tuning. Gimp-et letöltöttem, segítene valaki, hogy hogyan lehet átszínezni dolgokat? Köszi előre is!
Milyen programmal dolgotzok?
előre is köszi
Kéne vmi ötlet Az NSR-emre,megkéne bolondítani a citromot vmivel!Ha lenne ötlet lécci rajzoljátok rá a képre!Ha tetszik akkor meg is csináltatom veled ha értesz hozzá!
Előre is köszi
Üdv