Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Lehet, hogy viccesen néznék ki, de ez egy vicc topic, vagy nem?
Meg hát annyi pénzért hidd el rám jönne!
ha jól látom neked ez kicsi lenne, vagy ez a perverziód?
Adok érte egy 10, igen tíz forintot! Az úgy elég olcsó! Jól gondold meg, mert holnap már csak 8 Ft-ot ajánlok! De mivel a 8-at felfelé kell kerekíteni, így csak egy ötöst tudok adni. Egy baráti jobbkezes ötöst! Áll az alku?
Ez még viccnek is rossz!
A férj a halálos ágyán:
- Drágám, be kell valljak valamit!
- Mit, drágám?
- Megcsaltalak.
- Tudom, drágám, azért mérgeztelek meg.
A faszi örömtől csillogó arccal újságolja a feleségének:
- Anyukám, kitaláltam, hogy mit veszek neked karácsonyra!
- Na mit?
- Veszek egy lovat.
- Megőrültél, nincs is annyi pénzünk!
- Megveszem részletre. Most lóf@szt kapsz!
Na, hogy van a lányod?
- Nagyon jól. Szuper állása van, egy nagy cégnél dolgozik közvetlenül a főnöknek, sokszor elkíséri a külföldi útjaira is, és olyan jól dolgozik, hogy rendszeresen kap céges ajándékokat, ékszereket, meg ilyesmi. Céges kocsija is lesz. És a tied?
- Az is kurva, csak én nem tudom ilyen szépen elmondani.
nem és nem is vicc kategória...
http://www.hasznaltauto.hu/motor/mz/mz_etz-5095592 szerintetek megérné?
Ez speciel tényleg magyar pénzből van. Ismerem őket...
Az anyósom kőhajításnyira lakik tőlünk. Pontosan tudom, mert naponta többször is megdobálom.
unijo van ott is vazze

http://kacaj.blog.hu/2011/07/2...
Nóri itt még csajnak néz ki, nem 12 éves kamasz kisfiúnak.
- Ez a mai fiatalság. Szörnyű hogyan öltözködik! Például ott, az a fiú!
- Az a fiú az én lányom.
- Elnézést, nem tudtam, hogy ön az anyja.
- Az apja vagyok.
Miért jó Szögedi csajjal a szex?
- Mert nem azt mondja,hogy mégeccer,hanem,hogy mégöccör!
Egy házaspár épp az ágyban fekszik, mikor betör hozzájuk egy szökött fegyenc. Megkötözi mindketttőjüket, aztán a nő fülébe súg valamit és bemegy a fürdőszobába. Azt mondja a férj az asszonynak:
- Drágám, te is látod, ez egy bűnöző. Ki tudja miért csukták le. Biztosan hosszú ideje nem látott nőt, ezért meg fog erőszakolni. Jelen helyzetben nem tudok mit tenni érted és ezért kérlek, ne állj ellen. Valószínűleg az életünk függ attól, hogy hogyan viselkedsz vele. Csak azt akartam mondani, hogy bármi történjék is, én szeretlek!
Mire a feleség:
- Szívem, kösz hogy így aggódsz értem, de teljesen fölösleges. Az imént elmondta nekem az az alak, hogy homoszexuális és érdeklődött, hogy tartunk-e itthon vazelint. Drágám, légy erős, én is szeretlek!
és ráadásul nem is életszerű mert nálunk semmi sem épül lenyúlható támogatások nélkül.....az összes cégnél ahol volt kamu bővítés ott megtalálható, hogy milyen állami pénzt nyúltak le érte....
Mező szélén van egy kasza,
a parasztnak nagy a ...munkakedve.

Éhes vagyok, mint a maszlag,
gyere babám jól meg ...vacsorázunk.

Royal ágyban, royal kaszni,
royal ágyban legjobb ...aludni.

Rákóczi út girbe-gurba,
minden sarkon áll egy ...villanyoszlop.