Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Magázva, vagy tegezve? (mert egyáltalán nem mindegy...)

A főnök aggódik a beosztottja miatt, mert 12:00-kor mindig elmegy valahová, 14:00-kor megérkezik, és újra leül dolgozni.

Felbérel egy detektívet, hogy kiderítse, mit csinál közben.

A nyomozó másnap jelenti:

- János ismét elhagyta az irodát, beszállt a kocsijába, a házához hajtott és bent lepihent. Utána megebédelt a hűtőjében talált ételből és lefeküdt a feleségével. Ezután elszívott egyet a legjobb szivarjai közül és visszajött dolgozni.

- Én már azt hittem valami komoly baj van. Ez nagyon egészséges!

- Nos, megengedi, hogy tegezzem?

- Természetesen.

- Akkor elmondanám még egyszer: János elhagyta az irodát, beszállt a kocsidba és a házadhoz hajtott. Ott megebédelt a hűtődben talált ételből. Ezután lefeküdt a feleségeddel, elszívott egyet a legjobb szivarjaid közül és visszajött dolgozni.
a lányok...!?azok nem isznak....
Ahogy a mondás tartja: A régi lányok úgy főztek mint az anyjuk, a maiak úgy isznak mint az apjuk
a pia meg a szesz arat sokkal durvabban kellene emelni, nem 50%-al ... 15-22eves korig majdhogynem ezekre koltik az arcok a penzt ... ma a 16 eves csajok isznak ugy, mint en ittam 26 evesen (napi szinten) .... hol az osszefugges? ott, hogy ezek a madarak nem hogy majd egyszer "kitermelnek" a nyugdijat, meg el is vesznek mar most abbol, mivel ez a generacio mar gyanitom 40 evesen a kukaba lesz testileg-lelkileg ... szal szep jovo ele nezunk, akinek van egy kis esze mar most elkezd gyujteni kesobbre, mert halal lesz de durvan .... csak oreganyam peldaja, kb 40ezres nyugdijbol elj meg egy ledolgozott elet utan, es ok meg dolgoztak ...
BINGÓ
Gordonka is ügyes, el is költözött kis hazánkból...
Ez nem gyenge.... orosz harcművészeti bemutató-józanul...
Magyarország nagy része nem a Ósönbe vesz kenyeret!
Azok az emberek, akik vidéken fityingekért dolgoznak,azok nem is jutnak oda vásárolni!Nekem speciel 300-350.- egy kiló kenyér!Keresek 80.000.-et!
KB 266.6 db kenyeret tudok venni!
Mikor végeztem az iskolával pékként a pékségben kerestem 27.000.-et és volt 20.-/kg a kenyér(1994)! Na az még kenyér volt!
Az 1350 db/hó!
Akkoriban lisztből csináltuk a kenyeret, most meg ne akard tudni!
Régen a disznók ették ezeket a liszteket, mint most ami van!
Azokat a kenyereket, amiket a nagy bevásárlóközpontokban veszel, inkább meg ne is firtassuk miből van!
Jó lesz az átlagfizetésnek 80-90.000.- is!
Soha nem értettem, hogy miért kell meghamisítani az adatokat felfele Magyarországon!
Egy politikusokkal teli busz kirándulásra indul vidékre. A sofőr belefeledkezik a festői tájba, így beleesik egy szakadékba, egy tanya mellett.
Másnap megérkezik a rendőrség, kihallgatják a tanya tulajdonosát:
- Nem talált áldozatokat?
- De, találtam.
- És hol vannak?
- Hát, eltemettem őket.
- Az összes politikus meghalt?
- Némelyik azt mondta, hogy nem, de én már nem hiszem el ezeknek egy szavát sem…
Hát sajnos talán az a vicc hogy az emberek milyen birkák, és úgy mennek szavazni hogy "hát az előző kormány nem tetszett, nem lett kolbászból a kerítés, akkor inkább a másikra szavazok, aki 8 évvel ezelőtt ugyanígy lopott de hátha megváltozott?!?!"
Mégsem változtak?!? Na MINDEGY akkor majd...
az a vicc, hogy ez nem vicc.
ezekben a dolgokban nektek mind igazatok van, csak éppen sehol nem találtam benne a viccet.......
Tök mindegy ki van kormányon, aki az elmúlt huszon... évben kormányon volt, vagy közelében azt átvilágítani, és nem engedni többet a közelébe. Lehet igaz azis hogy Viktor királynak igaza van meg kell húzni a nadrágszíjjat, de kicsit b*ssza a csőrömet hogy ő kap cégautót, de mellé magánautóját is tőlünk kapja, és gondolom abba is számlára tankol... Mi a f*szom? Abból a fizetésből nem telik saját autóra? Én meg 35ezerért buszozom 50 km-t (oda vissza ugye 100) naponta dolgozni és nyáron úgy lebutították a buszokat ha 6-ost nem érem el negyed 10-kor megy közvetlen... És még tudnám mondani... Szóval ha nekem nehezebb, akkor ők ne éljenek már jobban! Feltűnően jobban!
A cigánykérdéssel kapcsolatban meg ténylegesen miért nem lép már? Jönnek a jó ötletei: "ha a gyerek rendesen iskolába jár, nem ront és következő osztályba léphet" (már eleve ez is érdekes) akkor támogassuk a családját pénzzel?!?
Mire föl? Az én gyerekemet miért nem? Azért mert voltam akkora barom hogy beleneveltem hogy magadnak tanulsz és ez kötelesége? Esetleg még azt is hogy dolgozzál?
Hát tényleg barom vagyok...
És igen! Ezek apró dolgok de baromira bosszantóak! És egyre több ilyen van...
Nos az élvezeti cikkek jövedikije meg lesz emelve. Erről már szó volt. Sőtt ami majd odabasz engem mit vállalkozót a 94 ezres minimálbér és a 27%-os áfa. A közel 400 ft-os gázolaj sem vidít, mikor lecsavarok havi 3 ezret Nagy tévhit az, hogy ha összehúzzuk a gatyát majd, apránként vissza tudjuk fizetni azokat az adosságokat amiket fölvettünk és kamatozik. Nagy szart A kamatokat nem tudjuk fizetni, nemhogy a tőkét. Nem is érdeke ez semelyik országnak. Az a jó ország amelyik tartozik és kamatot fizet Azzal, hogy összébb huzzuk a gatyát és még a maradék bőrünket tépkedik lefelé csak saját maguknak jó. Ráfogják arra, hogy ezt kell tenni, hogy meglegyenek a hiánycélok, hogy a nyugat felé jó adósnak számítsunk.
Itt gazdaságpolitikát kéne váltani.
Egy, euróövezetből kilépni
kettő Megtalálni kínával a közös nevezőt. Milliárdan élnek egy zergebaszta vidéken nincs mit zabálniuk. Nekünk meg itt van rengeteg termőföldünk amit még az únió nem erdősítetett el. Ha csak 1%-át ellátnánk zabánivalóva az ottani pénzrétegnek, nekik megérné kiváltani bennünket. No perc alatt fizetnének imf hitelt meg mindent szart A mi adosságunk kb. kína heti csokipénze.
Elméletileg vannak ilyen irányú elgondolások, csak nagyon kussba vannak erről. EGY BIZTOS, A SPÓRÓLÁSSAL AZ HOGY MI MÁR NYOMORGUNK A BÜDÖS ÉLETBEN NEM LESZ VISSZAFIZETVE SEMMI
Ezt értsétek meg ne ringassátok magatokat hiú ábrándokba...
Sajnos az lesz mint amikor kint eltem floridaban, egy helyen lehetett jo kenyeret kapni: a koser peksegben, mert magukat nem mergezik, csak a goj dogolhet. Aki nem erti miert, annak a vicc:
Zsido gyerek haza megy az iskolabol:
- Apam! a tanar azt mondta, hogy a penz nem boldogit!
- Az nem is fiam! hanem a kamat!
Én a vicc oldalra nyitottam, lehet, hogy eltévedtem?!

-Kedves Yoda mester, elmondaná Önből hogyan lett yedi lovag?
-Hát az úgy kezdődött ifjú padewanom, hogy ki....tak a bábszínházból.
Nem értek a politikához de szerintem rosszul gondolod. Saját bevallása szerint is lófaszt sem csináltak hosszú évekig csak hazudtak éjjel meg nappal. Ha egy ilyen öszödi beszéd kikerült volna Angliában, Németországban vagy Franciaországban, akkor ott nem tv székház ostrom lett volna, hanem óriási forradalom! Több példa is mutatja ezt az elmúlt években . Nem láttam még olyant, hogy egy kormányon lévő pártnak 4 elnöke lett volna 2 ciklus alatt. mszp egy rakat szar! Megyó papi is elismerte, hogy mikor átvették az országot a fidesztől, jó állapotban volt kis hazánk kasszája. Majd miután kitúrták az mszp-ből az egyetlen külföldön is elismert TANULT ISKOLÁZOTT EMBERT(Medgyesi), és átvette a pártvezetést egy olyan beképzelt privatizációból meggazdagodott felfuvalkodott senkiházi kivagyi ember mint a fletó, igen hirtelen és meredeken zuhant lefelé az addig fidesz által összerakott Magyarország. Sajnos most is át fogják venni és ismét elbasznak majd mindent, mert sok ember így gondolkodik mint Te(nem sértésnek szánom). Egy ország olyan mint a saját háztartásod csak kurva nagyban. Ha van hiteled és a megnövekedett törlesztő ellenére azt vissza akarod fizetni, akkor azt nem tudod máshogy mint összébb húzod a gatyádat és spórolsz. Most Viktor ezt teszi. A helyében megemelném a szesz és a cigaretta jövedéki adóját is a retvás gecibe legalább 50%-al! Így még mindig nem kerülne annyiba mint Angliában.
MÁSHOGYAN NEM MEGY! ! ! ! ! ! !
Ez az amit meg kell értenetek.
így van .....

a mostohaapuci is ugyanolyan geci mint az eredeti.....
és neki még az az előnye is megvan , hogy ráfoghatja az előző rendszerre amit Ő most elkurvázik ....
bratyom meg 10 eve malomiparban dolgozott, "adalekanyagokat" arult ... szal tecsos kenyerben sejted mennyi liszt van .... erosen kozelit a 0hoz a szam, de az is olyan minosegu, hogy allatoknak nem szabadna odaadni ... szal azert annyi ott a kenyer ... megnyugtatas keppen errefele igazabol nem lehet kenyeret kapni, amit adnak az valami cukros felfujt teszta, meg kenni sem lehet ... es majdnem 2 font, azaz 600ft a normalisabb allagu ... bezzeg tecsoban van kenyer 1 fontert, semmire sem jo ... ennyit a kenyerrol
annyit hozzátennék ehhez. hogy azért a mostohaapucinak telik sörre meg cigire
csak a gyereknek nem jut fagyi meg csoki
és a másik apucitól kapott(közben eladott) bicikli ára meg a sarki kurvákhoz vándorol
azárt mert van az amit irtál mert a egyik felvete a adóságot a másiknak vissza kell adni
hogy legyen föld ahol még élhetsz
vagy mehetsza nagy világba kisebbségnek
de nem akkarlak meg sérteni de te olyan lehetsz mint egy gyerek

meg probálom elmagyarázni
az édes apukád felvesz hitelt a házra és
veszneked bickilit elvisz a vidámpakba fagyiztok sokat
söt visszi a haverjaidat is
szorja a kölcsön pénzt
azt mit tesz Isten egyszer csak lelép egy jó kurvával
és ott maradsz amig nem jön mostoha apuci
aki lehet hogy rendes és probálja vissza fizetni a törlesztö részletet
viszont nem telik neki arra hogy vigyen moziba és fagyira stb
akkor a te szemedbe valoszinü az lesz jófej akki ingyen hod dog- oztatot
na ilyen egyszerü szavaz gyugyora
Szekely vacsorazik, kozben megjon egy haverja.
- Na egyel egy kicsit
- A kosz nem ettem otthon
- Na akkor faljal egy kicsit
- Na nem banom
Eszik a haver, de nem aprozza megeszik mindent
- Na figyelj komam! Maskor faljal otthon es egyel itt!