erről jut eszembe:
skót család vacsorázik,a gyerek szedi ki a tésztát bátran és közben kérdezi az apját:
-apa,mit tegyek a tésztára?
az apja lezúz neki egy nagy pofont.
-mit?a fedőt,mert nagyon fogy!
hát akkor vegyé' vissza bazze..... me' nagyon gyorsan telik az idő
szerintem te másodállásban meg naptárhajtogató vagy....... a hetek, hónapok is gyorsan telnek
Pedig Frankfurtban bizont fel ojro egy zsemle, es 3 eur egy kilo kenyer, csak annak van ize, nem zuhan ossze, tobb nap utan is jo, es meg lehet kenni valamivel nem szakad darabokra. Ne mondjatok mar, hogy gyerek korunkban nem emlekeztek milyen is volt maga a kenyer
Az a baj, hogyha a liszt kiloja mondjuk 180Ft, hogy a faszba lesz belole 200ft-os kenyer? Mert lassan a pekek nem tudnak mar adalek nelkul sutni sem, mer ez a piac, itt ez fogy el. A vegen kenytelen leszek csinalni egy pekseget, mert csak van meg egy ket csavo, akinek alacsony a kerites es nem szeret szart enni, elnezest, csak a kenyer temahoz gondoltam ezt hozzatenni
Mondjuk en spec magamnak sutom a kenyeret, mert abban legalabb liszt van. Tokom tele van mar a sok gyorsanerlelt gyorfagyasztott gyorskurvaanyja elelmiszerbol, meg az adalekokbol. Az igazi kenyer kiloja kb ugy 800-1000ft lehet
skót család vacsorázik,a gyerek szedi ki a tésztát bátran és közben kérdezi az apját:
-apa,mit tegyek a tésztára?
az apja lezúz neki egy nagy pofont.
-mit?a fedőt,mert nagyon fogy!