Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ezek után már
Ha valakit érdekel ez a látványos autózgatás,
a roncsderbi jövőre is várja a nézőit: Szegeden, Kecskeméten, Mórahalmon, Hódmezővásárhelyen, Mezőtúron stb.

Bocs az offért
Szégyen.Persze hol is történhetne meg,máshol mint itt.
Jó helyen van itt a "viccek"totyikba.
Hungarikum
úgylátom páran ismerik innen sportmotorról a Zsoltit.
ezen a videón hallatszódik még a hangja, illetve a többié...

http://video.racing.hu/roncsde...
környékben náluk van a legnagyobb szerelőműhely. úgy csinálták ahogy akarták

van egy ilyen videóm róla, itt már az új tulaj hajtja (illetve töri meg):
http://youtu.be/p3HjnyVn_20
mindenesetre vagany a srac jol keni neki
Egy videó alatti leírásban ezt találtam:
"Farkas Zsolt 2007-es versenyszezon zenés klippje. Az autó: Gyári cseh krosszváz, 4,2-es, 40 szelepes, V8-as Audi motor, kb. 400-450 lóerő, mazda rx-7-es kasztni."

Mondjuk nem tudom, hogy mitől 450 lovas... Gyárilag 301 lovasak ezek a motorok, úgy tudom. Ha csak nem rátoltak hengersoronként egy turbot... De akkor annak meg hangja lenne.
kár lenne érte ritka durva gép... tuti nem két fillér volt
hát már nincs meg, rá hagyta a srác a roncsderbit, már porsche van meg subaru
Valahol van róla részletesebb leírás. Olyat hallottam, hogy eladta a srác, az új tulaj meg összetörte, és nem is lett újracsinálva?! De ez lehet hülyeség.
annyit tudok hogy cseh építésű csőváz. rendes futóművel, audi s8 blokkos, mazda rx7 kaszni lett rászabva. elég szépre megépített autó. versenyen:

http://youtu.be/Qt3IL8iXcC4
Orulnek hat, azert kerdeztem
Örülnél te annak, ha ilyen tanyafighter lenne a picsád alatt!
4.2-es V8-as Audi motor van benne, ennyit tudok. Nem gyengén szól.
bazki ez a tanyafighter gep nem semmi, mi a fenebol van ez epitve?
elég élethűen adják elő a dolgokat, de sajnos nem olyan egyszerű az élet ahogy ő előadja. többször vágtak ki jeleneteket amikor olyan történt pl elszakadt a két sziklafalat összekötő kötél. a csávó meg félúton járt a kötélen, és nekicsapódott a sziklának. kövezkező pillanatban meg már átis jutott a hasadékon
Bear Grills a semmi közepén keresi a kiutat!

http://youtu.be/3UpSlpvb1is
- Nagymama, miért olyan dülledtek a szemeid?
- Ej, Piroska, legalább a WC-n hagyjál már nyugton!

Ide "fejlődtünk"...

Így szólt az Úr Noéhoz: "Fél év múlva megnyitom az ég csatornáit, és addig fog esni, amíg a Földet el nem lepi a víz. De szeretnék megmenteni néhány jó embert és minden állatfajból egy párt, ezért építs bárkát!" Egy villámlás után a tervrajz ott feküdt a földön.

Fél év múlva elkezdett esni az eső, de az Úr legnagyobb megdöbbenésére Noé csak ült szomorúan a kertjében, bárka sehol.

- De Noé, hol a bárka? - kérdezte felháborodva.
- Uram, bocsásd meg nekem, de felmerült néhány igen nagy probléma:

1. A hajóépítéshez engedélyt kellett kérnem, mert a terveidet nem fogadta el a Hajóépítési Hivatal Műszaki Osztálya, ezért több mérnököt is fogadnom kellett az áttervezéshez.

2. A szomszédom feljelentett, hogy nem a rendezési tervben megengedett tevékenységet akarok folytatni a kertemben.

3. Nem tudtam fát szerezni, mert a fülesbagoly életterének megőrzése érdekében fakivágási tilalmat rendeltek el.

4. Ahogy elkezdtem begyűjteni az állatokat, beperelt egy állatvédő egyesület.

5. A Katasztrófavédelem közölte, hogy nem építhetem meg a bárkát, amíg nem készíttetek egy hatástanulmányt az özönvízről.

6. Ezután konfliktusba kerültem az Esélyegyenlőségi Hivatallal az ügyben, hogy mennyi hátrányos helyzetű kisebbségi etnikumot viszek magammal. Ennek az lett a vége, hogy lefoglalták a félkész bárkát.

7. Amikor el akartam hagyni az országot, közölték velem, hogy adótartozásom van, így nem mehetek sehová. Most úgy ítélem meg, hogy körülbelül még 100 év kell a bárka elkészítéséhez.

Ekkor elállt az eső, és kisütött a nap.
- Úgy döntöttél, hogy mégsem pusztítod el a Földet? - kérdezte Noé bizakodva.
- Nincs rá szükség - mondta az Úr - megteszi helyettem az államigazgatás.
Óvodások beszélgetnek:
- Milyen karácsonyfátok van?
- Műanyag.
- És járt nálatok a Mikulás?
- Igen, de az se volt igazi.

- Mi a köze a Mikulásnak Piroskához?
- Hát a Mikulás Piroskabáttya!

Karácsonykor a nagymama vízipisztolyt ajándékoz az unokájának. A lánya dühösen fordul a nagyihoz:
- Anya, hogy vehettél neki ilyen ajándékot?! Már nem emlékszel, mennyire dühös voltál, amikor a vízipisztolyunkkal mindent összefröcsköltünk?
A nagyi elmosolyodik:
- Dehogynem, nagyon is...

Két kiskölyök sétál hazafelé hittanóráról.
- Te beveszed ezt az "ördög elvisz" dumát?
- Á, tudod hogy volt a Télapóval is, ez is biztos csak az apukád...

- Jaj, de szép ez a csizma!
- mondta a Télapó, és besöpörte a zsákjába.

Két rendőr elmegy az erdőbe, hogy karácsonyfát vágjanak maguknak. A térdig érő hóban gázolva órák hosszat keresik a megfelelő fenyőfát, de nem találják. A nap lenyugszik, feltámad a jeges szél, a távolban felvonyít valami állat.
Az egyik rendőr odafordul a másikhoz:
- Na, ebből nekem elegem van! A legközelebbi fát kivágjuk, akár fel van díszítve, akár nincs
hogy tekerné körbe a nyelvét a makkomon......
0:15nél azt hittem kijön egy kígyó a szájából
2 bolha találkozik a Bahamákon. Az egyik sütteti a hasát a melegen, a másik reszket mint a nyárfalevél. Te, mitől fázol ennyire, kérdezi a havert? Most érkeztem, egy motoros bajszán utaztam 2000 km-t mondja a másik. Nem úgy kell utazni bazdmeg, kimész a repülőtérre ott keresel egy női vécét, ráülsz a fedélre, és bemászol az első nő bugyijába. 2 hét múlva ismét találkoznak. A haver ismét reszket. Na mi van, nem úgy utaztál ahogy tanítottalak? Dehogynem! Elmentem a repülőtérre, be a wc-be,be a bugyiba, és ott a jó meleg pamacsban elszundítottam. Bazdmeg mikor fölébredtem ismét a motoros bajszán voltam!