Ezeket amúgy tényleg fight club szerűen kéne rendezni, rendesen előválogatók, elődöntöők, döntők stb. Minden meccsen egy-egy klán küzdene meg egymással, és semmi biztonsági szolgálat. Egyrészt izgalmasabb lenne, másrészt a cigányság integrációjával se lenne több probléma egy idő után :D
Jah, és a régészek a kőkori csatákat simán lemodellezhetnék ezek alapján :D
Egy magyar, egy cigány és egy zsidó sétálgat a Margitszigeten, amikor megjelenik egy dzsinn. Azt mondja a dzsinn.
- Mindenki kívánhat egyet, azt én teljesítem.
Megszólal a cigány:
- Te dzsinni, én csak annyit szeretnék, hogy gyűjtsed összeje a világ összes cigányát, telepítsed le őket India környékén, és hagy élhessünk mi ottan békességben, gazdagságban, szeretetben...
- Jól van, elintézem, -mondá a dzsinn.
Megszólal a zsidó:
- Dzsinn, nekem is hasonló kérésem lenne. Az összes zsidót tereld egy helyre a világból, Izraelben élhessünk, és békességben szomszédainkkal..
- Ez is rendben lesz. Hát te, magyar?
- Hát én ezek után csak egy kávét kérnék két cukorral, és egy kis tejszínnel..
-Milyen aranyat?
Ezeket amúgy tényleg fight club szerűen kéne rendezni, rendesen előválogatók, elődöntöők, döntők stb. Minden meccsen egy-egy klán küzdene meg egymással, és semmi biztonsági szolgálat. Egyrészt izgalmasabb lenne, másrészt a cigányság integrációjával se lenne több probléma egy idő után :D
Jah, és a régészek a kőkori csatákat simán lemodellezhetnék ezek alapján :D
http://youtu.be/YJCUDYNTOMM
- Mindenki kívánhat egyet, azt én teljesítem.
Megszólal a cigány:
- Te dzsinni, én csak annyit szeretnék, hogy gyűjtsed összeje a világ összes cigányát, telepítsed le őket India környékén, és hagy élhessünk mi ottan békességben, gazdagságban, szeretetben...
- Jól van, elintézem, -mondá a dzsinn.
Megszólal a zsidó:
- Dzsinn, nekem is hasonló kérésem lenne. Az összes zsidót tereld egy helyre a világból, Izraelben élhessünk, és békességben szomszédainkkal..
- Ez is rendben lesz. Hát te, magyar?
- Hát én ezek után csak egy kávét kérnék két cukorral, és egy kis tejszínnel..
Miért, mi ez?
Mit kellene felismerni benne?
De am nagyon gáz...
Durva egy ember!
- Három. A facér, a nagyon facér és aki él-hal a facér.
ez beteges.
én falnak megyek ha 1 hét múlva a rádióban meg a tvben ez fog menni
Miket lehet már venni!