Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ez a randi girl!
Hogyan dobjuk fel szexuális életünket, azaz izgalmas új figurák kísérletező kedvű pároknak:

Pulykázás: heréidet a lány orra választja ketté, pulykaarcot imitálva

Filterezés: fel-le mozgatod heréid a lány nyitott szájában, teafilter használatát imitálva

Habcsók: önmagáért beszél.

Holland kemence: befingasz a paplan alá, majd egy határozott mozdulattal alá dugod a hölgy fejét

Mérges sárkány: a lány szájába élvezel, majd míg a cuccot a szájában tartja, erősen tarkónvágod, hogy az orrán jöjjön ki

Tejostor: a teleélvezett kotonnal addig csapkodod a csaj halántékát, amíg szét nem szakad

Rodeózás: Sima pózban dugod a csajt és mielőtt elmennél elkezded kiabálni az ex barátnő stb... nevét. A cél, hogy addig rajta maradj amig el nem mész.

Félszemű kutyakalóz: Rakod a csajt hátulrol és mielőtt elmennél kihúzod a farkad és a csaj hátára köpsz. Ő azt hiszi h elmentél, és kéjesen hátrafordul. Ekkor szembelövöd.

Pókemberezés: Tenyérre helyezett spermának a kar vagy kézfej íves meglendítésével való elhajítása.

És akkor még nem is beszéltünk a csokimikulásról...
Tanár úr mondjon egy viccet! "Nézz tükörbe fiam..."
há lóg azaz ajtó. egy trabant limuzint ilyen hanyagul beállítani
a belső tükörnél kell lámpázni ott a gyenge pontja a víznek
ez tényleg pípírból van, úgy hajtogatják össze.
Akkor minek rakod ide ezt a szart!
Meg van még a szegény pára?
jah anyámék meg krumpli árából vettek zsír új varnyút
mer' akkor kulákok voltatok!....csoda, hogy nem telepítettek ki....
azért hozzátartozik ehhez hogy mi egy hektár szőlő termésből vettünk egy wartburgot nyolcvan valahányban
most egy hektár termésből egy robogót is alig lehetne venni
mikor a homlokfalat és az ajtót beállítják!...ilyen tán a lamborghini gyárban láttam....

http://youtu.be/tRX7E0yZxh0
emberünk kicsit meglepődött kicsit csodálkozott szép az élet!
Damnrite!
ok! Tényleg nem ér annyit, hogy offoljuk a topicot. Széles utat!
egy a lényeg:

A leves az meleg , a BUZI az beteg
Ezt mondom én is, hogy kurva nagy kretén a nő, meg hát nem beszélve arról, hogy kurva, mivel a csöcse, mindene kint van. Tehát nem vitatkozom abban, hogy olyan buta mint 6 ágyú, ráadásul ronda is mellé és szerintem is gáz úgy, ahogy van. De bazz, ahogy a papa belerúgott... Hát eskü nekimennék.
jóvan abbafejezem, nem ér anyit
viván nőttél fel mi?

az ilyen nő? szerintem a ribanc kategória..
a "vén fasznak" meg legalább megvan még a normális értékrendje..
Hja és rohadtul más dolog, hogy valóban egy irdatlan nagy prosztó a csaj, tehát ebben egyezik a véleményünk.
ja még az aszfalttól is kapott volna egyet
Akkor menjen oda és kezdjen el papolni bazzeg, de hogy jön a vén fasz ahhoz, hogy belerúgjon másba főleg egy nőbe? Ha még egy srácba rúgna azt mondom jó, de bazz, egy nőbe? Mi a gecit képzel ez magáról ki a faszom ő?
Csak azt sajnálom,hogy nem esett orra a bula.