Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szerintem is !
na nebassz! még az öreg a hibás hogy ebben az elkurvult világban jómodora tanít egy büdös ribancot..

Jól tette az öreg!
Lehet képen töröltem volna az öreget. Mi a faszt gondol ez magáról?
Áá á á á á á á ezz fujj!
fúúúúú basszus
Szőke nő elmegy a dokihoz.- Doktor úr, nekem kevés a férjem.- Hölgyem, akkor tartson szeretőt!- Az is van, de az is kevés.- Akkor tartson többet!- De doktor úr, az is megvan, de úgy is kevés!- Hölgyem, akkor azt kell hogy mondjam, maga beteg.- Legyen szíves ezt írásba is adni, mert mindenki azt mondja, kurva vagyok.
ezt inkább ne a vicc topikba.
Kicsit dúrva,csak erős idegredszerrel rendelkezőeknek!
http://blog.puruttya.hu/bypost...
- Mi az a 3 szó amit a legkevésbé szeretnél hallani egy cigánytól?- ?- Jó reggelt szomszéd!
eevagyok most is..csak bebüfögtem ide.végül is net midenhó van
ezen jót röhögtem
HOLVÓTÁL eddig? el voltál tünve LÁKÁTOS
zsír....
valami baj van otthon?
Hogyan dobjuk fel szexuális életünket, azaz izgalmas új figurák kísérletező kedvű pároknak:

Pulykázás: heréidet a lány orra választja ketté, pulykaarcot imitálva

Filterezés: fel-le mozgatod heréid a lány nyitott szájában, teafilter használatát imitálva

Habcsók: önmagáért beszél.

Holland kemence: befingasz a paplan alá, majd egy határozott mozdulattal alá dugod a hölgy fejét

Mérges sárkány: a lány szájába élvezel, majd míg a cuccot a szájában tartja, erősen tarkónvágod, hogy az orrán jöjjön ki

Tejostor: a teleélvezett kotonnal addig csapkodod a csaj halántékát, amíg szét nem szakad

Rodeózás: Sima pózban dugod a csajt és mielőtt elmennél elkezded kiabálni az ex barátnő stb... nevét. A cél, hogy addig rajta maradj amig el nem mész.

Félszemű kutyakalóz: Rakod a csajt hátulrol és mielőtt elmennél kihúzod a farkad és a csaj hátára köpsz. Ő azt hiszi h elmentél, és kéjesen hátrafordul. Ekkor szembelövöd.

Pókemberezés: Tenyérre helyezett spermának a kar vagy kézfej íves meglendítésével való elhajítása.

És akkor még nem is beszéltünk a csokimikulásról...
Nyilvános vizelés
Húúúú, de segbe dugta - akarom mondani, rugta -
Ezt megjegyzem, mert eddig csak magyarul mondogattam
http://szotar.sztaki.hu/angol-...

Ird be hogy barrow majd nyomj a keresesre
Miben hasonlít a fűrészgép és a női tanga? - Ha megcsúszik a kezed, az ujjad megy a picsába!

Skinhead sétál az utcán, jön vele szemben egy kínai. Mire a skinhead beszól: - Mi van cigány, hunyorítasz?

Hitler sétálgat a koncentrációs táborban a gyerekek között: - Na, kisfiam, hát te mi szeretnél lenni? Gyerek ragyogó arccal: - Pilóta! Hitler: -Nem úgy gondoltam! Szappan vagy párna?

Egy kislány ül egyedül az erdőben a szakadék szélén, és keservesen sír. Arra megy egy férfi: - Miért sírsz kislány? - A szüleim belezuhantak a szakadékba! Erre a férfi kigombolja a sliccét: - Hát... akkor ez nem a te napod!

hátez kurva nagy