Elmegy a fazon az orvoshoz, hogy AIDS-tesztet csináltasson. Kitölti a kérdoívet és leadja a vért. Néhány nap múlva jön az eredményekért és kérdezi:
- Nos, doktor úr, hogy alakult a vizsgálat?
- Hát rossz hírem van, a teszt pozitív lett.
Hősünk összeomlik, és kérdi, nincs-e véletlenül valami kísérleti módszer, ami esélyt adhat a gyógyulásra.
- Azt írja itt a kérdoívben, hogy Ön homoszexuális, igaz?
- Hát igen, az vagyok.
- Hm, ez várható volt. De segíthetünk a bajon: Tegyen ki két liter tejet a napra, majd két nap után igya meg egyszerre az egészet három záptojás kíséretében. Fogyasszon hozzá fél kiló rothadó zöldséget. Ezt a kúrát 20 napon át szigorúan tartsa be, akkor megmenekülhet.
A beteg megköszöni, és boldogan távozik. Miután odébbállt, az egészségügyi novér kérdon fordul az orvoshoz:
- Miért nem mondta meg doktor úr , hogy a teszt negatív?
- Tudja meg a köcsög buzi, mire való a lyuk a seggén!
Szerintem ez nem történt meg!
1. Ha betudta tenni 1 esbe akkor csak tudja hogy van ott több sebesség is!
2. 1-esbe 220 kilémnétert nem tud megtenni 1 tankal esetleg csuma gázon!
Van még pár bibik, de abban nem vok biztos!
A napiszaron talaltam. Irt egy csavo a Dr.ánusz rovatba, hogy 17 eves letere meg mindig nincs csaja. Pedig mar sokat probalkozott. Na, Dr.ánusz igy valaszolt neki J
Kedves Levélíró!
Problémád mindennapos, de nagyon egyszerű megoldani. A leveledből is lejön mindenkinek, hogy Te egy kedves, rendes srác vagy. És itt kezdődik a baj.
A nők mind büdös, rohadt, aljas, tetves, gecisszájú, hazug, szopadék, moslék, koszos, szaros, hugyos, fasztarisznya kurvák!
MIND!
(Kivéve anyámat! Bocsi Mamika!)
Nem érdemlik meg hogy kedves légy velük! Ha kedvesen közeledsz, vagy visszautasítanak (jobbik eset), vagy lehúznak mint a szart.
Légy közönséges, és bunkó akkor lesz nőd! Ha legközelebb ismerkedsz, mondjuk szórakozóhelyen, így beszélgess a lotyókkal:
- Helló Baby, mi a pálya? Bejössz nekem, ugye tudod? Tudod vagy nem, ma este szopni fogsz!
És máris nyert ügyed van. Nőnek soha ne mutasd a valódi érzéseidet! Légy vagány, nemtörődöm alak, és a lábad előtt fognak heverni a csicska kurvák. Alázd őket porig, azt szeretik.
Persze ez a megoldás sem jön be mindenkinél. Ha ez sem segít, akkor sem kell búslakodnod.
Térj át a férfiakra!
Minek neked egy nő? Büdös, hazudik, kurválkodik, menstruál, szarik, és be nem áll a szopószerve.
Mennyivel normálisabb élőlény egy férfi!
Megértő, izmos, kirtartó, tiszta és ápolt, és kedves mint TE!
Ne félj más lenni, ha a nőkben folyamatosan csalódsz legyél buzi, és meglátod minden jóra fordul.
Nézd meg Hoolie-t, amióta köcsög lett, majd kicsattan a boldogságtól:
Remélem tudtam segíteni!
Sziasztok!
Levelibéka strandpapucsban.