Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

most kinél a pont?
szerintem meg kérd meg az admint, hogy hadd legyél te a topik moderátora, aztán majd te lapozgatsz, amennyit akarsz, meg törölheted azt, ami többször felkerült..
..de akkor már ne végezz fél munkát, és kezdd az első oldaltól..
Szerintem ha valaki viccet akar be ezentúl rakni, legalább 1 oldalt lapozzon már vissza, mert szinte már egymás után 2szer lesz berakva ugyanaz a vicc!
ÍÍ..ÍÍÍ...
Nem, ez a ruhafogas!
Párdon, párdon

naon nagy
18 pontos kormányterv a romák védelmében
BEVEZETÉSRE KERÜLŐ KORMÁNYINTÉZKEDÉSEK

Az utóbbi napok sajnálatos eseményei miatt (miskolci főrendőr cigányozása, a sarkadi Tesco lopások miatti bezárása és a Boldogon történt tűzoltónyugdíjas-búcsúztatón kitört tömegverekedés) az alábbi 18 pontos cselekvési programot dolgozott ki kormányunk.

1. Ha valakire rámutat az utcán egy cigány honfitársunk, haladéktalanul adja át minden értékét! Az igazi jogkövető ekkor lefejel egy közeli oszlopot vagy falat, hogy összeverésünkkel ne kelljen fáradoznia roma barátainknak.

2. Az ELMÜ köteles biztosítani a zavartalan áramlopásokat és biztosítani ezen honfitársainknak a biztonságos hozzáférést villanyóra nélkül.

3. Minden körzeti erdészet köteles kiállítani korlátlan fakitermelési engedélyt és átadni a helyi cigány kisebbségi önkormányzat képviselőinek a falopások elkerülése végett.

4. Aki bármilyen összetűzésbe keveredik cigányokkal (közlekedési vagy tettenérési) azonnal legyen öngyilkos, így szegény cigányoknak nem kell agyonverni ezentúl senkit.

5. Minden családi rendezvényre adjunk meghívót 50 fő részére a helyi cigány önkormányzatnak, így elkerülhető lesz, a hívatlanul beállító romák tömegverekedése. Ugyanez vonatkozik a vállalati rendezvényekre annyi különbséggel, hogy a meghívottak száma150-500 fő között kell lennie.

6. Nyíljanak „ROMA MARKET"-ek! Itt csak cigányok vásárolhatnak, mert nem lesz pénztár. Így nem kell többé a fárasztó lopásokkal tölteniük idejüket.

7. Minden 80 évét betöltött honfitársunk adja át ingóságait és ingatlanját a helyi cigányságnak! Ezután köteles öngyilkos lenni. Itt az igazi jogkövetők megszurkálják magukat, esetleg kinyomhatják a szemüket, az asszonyok pedig tegyék szabaddá nemi szervüket, hogy az arra járó cigány fiataloknak ne kelljen erőszakot alkalmazni.

8. Ne zárjuk többé ajtajainkat! Mindenünk, amink van, a cigányokat illeti. Aki ezt nem így gondolja, rasszista, antiszemita;…etc.

9. Lányaink, asszonyaink ellenkezés nélkül engedjenek a cigányok minden szexuális kívánságának! Így nem lesz többé erőszakos közösülés és ebből egy esetleges gyilkosság.

10. Újra dízelesítjük vasútvonalainkat, a HÉV és villamos hálózatot. Az így lebontott felső vezetékeket átadjuk a helyi cigányoknak, mert úgyis ők vinnék el.

11. Minden vállalkozó köteles védelmi pénzt adni a cigányvajdáknak. Ezt amúgy a pénzügyminiszterünk gyermekeitől tanulták a romák.

12. Duplájára emeljük a segélyeket és az adókat. Előzőeket az utóbbiból fedezzük, így nem terheljük szegény cigány barátainkat.

13. A cigánytelepek felszámolására elkülönített milliárdokat a duplájára emeljük és közvetlenül szétosztjuk a romáknak, mert a kapott lakásokat úgyis eladják és visszaköltöznek a cigánytelepre. Ehelyett legyenek ROMA LAKÓPARK-ok. (közvetlenül a roma-marketek mellett)

14. Nem szabad többé cigányt megbuktatni az iskolákban. Így lesznek végre cigány orvosok, ügyészek, mérnökök.

15. Mindenkinek kötelessége utálni a Magyar Gárdát és mindent, ami MAGYAR!

16. Legyen 5 éven belül cigány miniszterelnök!

17. Legyen minden parlamenti képviselő cigány.

18. Minden magyart börtönbe!
jaaaj a link lemaradt
ehun van e a! :)
ha már gálvölgyi
Egy kis szösszenet a sportmotorról:

jelenlegi motorom: Mauve jsd50qt-13

háziállat: 3 kutya,7macska,15tyúk,3nyúl,1kecske

így lettem motoros: Általanos iskolás koromban kezdődőt minden:simson,romet kölcsön kapott motorokal a volt osztálytársaktol. 1999-ben vetem meg az első motoromat 15000 forintért egy 350ccm jawat amit a haverokal nyüstöltünk nagyon jo motor volt eladtam.Utána kaptam egy shwarblit amit tönkre tetem. 2003 tavaszán vetem egy honda dio sr robogot,töb mint 20000 kilométert raktam bele és 2008 májusában felgyujtotam. 2009 februárjában vetem meg az elsö 4t-met nagyon jo igaz kinai de nekem nagyon megfelel, most azt nyüstölöm.

egyéb közölnivalók, legjobb köridők, eredmények, MSN, ICQ, stb.: Nehézgépkezelés,lovagolás,motorozás,kutyázás, és még nagyon sok minden.
. . .
csernus doki
"Hányadik randin feküdhetek le vele?"

A harmadikon. Ez szabály. Ezt mindenki tudja. Ha előbb
fekszel le vele, akkor kurvának fog tartani, ha halogatod, akkor
pedig frigid
picsának. A harmadik alkalom az optimális. Akkor randi után
felmentek
hozzád, előkerül a bilincs, az anál intruder 2000, meg a
faszkorbács, és ha
törik ha szakad, ott valaki meg lesz baszva..

"Mért alszanak el a fiúk szex után?"

Mert unalmas vagy.

"Kérdés: Hogyan lehet észre venni ha a pasink "elmegy?"

Becsapja az ajtót.

"Hogy lehet egy lányt szavakkal felizgatni? Vagy milyen
szavakkal?"

Mondogasd a következő szavakat: BMW, gyémánt, arany, luxusvilla.

"Szeretnék ma este "örömet" okozni a pasimnak! Mit tegyek?"

FŐZZ!

"A kurvák átlagosan mennyiért csinálják?"

Bizonyos szórakozóhelyeken egy pohár vodkáért.

"Ha a lányos fiúkat is (pl. : emoboyok főleg) szexinek
tartom, (persze a
lányokon kívül) akkor biszex vagyok?"

Nem. Csupán egy átlagos elbaszott tini vagy.

"Minden nő szokott maszturbálni?"

Nem, csak amelyiknek van keze.

"Milyen a körülmetéltek, nem körülmetéltek aránya napjainkban?"

Attól függ hol. A médiában és a parlamentben például igen
magas a
körülmetéltek aránya.

"Itt miért kurváznak le minden lányt, aki kicsit másképp áll
a szexhez?
Gondolok itt arra hogy: nyitott kapcsolat, gruppen, futó
kalandok, stb."

Most erre mégis mit mondjak? Felháborító hogy a barátod szót
emel az ellen
hogy téged mindenféle idegenek kúrogassanak rajta kívül.
Felháborító! Hímsoviniszta disznó az ilyen.

"Milyen élmény a szex hetero férfiként férfival?"

Minden bizonnyal igen kellemetlen. Mi az barátom, börtönbe
fogsz menni?

"Lehetséges megerőszakolni egy férfit?"

Bizonyára ő is börtönbe fog kerülni, csak ő kicsit erősebb
mint az átlag.

"Van olyan ember aki szüzen hal meg, vagyis soha nem szexel
életében?"

Igen. Programozók és World of Warcraft játékosok.

"Igaz, hogy a lenyelt spermának vannak pozitív hatásai:
szebb bőr, haj,
stb.?"

Igaz. Ezenkívül előléptetés, fizetésemelés, bunda, sportkocsi és
gyémántnyaklánc.

"Melyik a legjobb módszer egy gyerek nemi felvilágosítására?"

Nem a legjobb, de kétségkívül a legegyszerűbb ha bekötteted
az internetet.
Pedig olyan okos-eszes csajnak tűnik. Élmény lenne felhívni, mi ?
de köcsög vagy,a számát kisatíroztad...
Ez jóóóó...

"A Gyurcsány csomag nem is hülyeség! Persze attól függ, hogy kinek a
szájából...

Mert például, ha egy börtönőr mondja a Csillagban:
- GYURCSÁÁÁNY... CSOOMAAAG! - akkor az nem is hangzik rosszul."
Zsír!