Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nincs karikás ostorom, nem vagyok betyár és nem hordok bőgatyát.
A világ egyik legszebb és legnehezebb nyelvét beszélem és rajtam kívűl több millióan értik,hogy
mire gondolok mikor azt mondom,BOKROS csomag.A hírnevem megelőz amikor külföldre megyek
s szinte már örülök, hogy a túristák összekeverik Budapestet Bukaresttel.Megvetéssel gondolok Gyózikére, Sztojkára, Pákóra és az egész képviselőtestületre.Nem szeretem a Parlamenti közvetítést a sárga 4-es buszt a szegfűt és a narancsot sem. Itt élek EURÓPA közepén és mégis azt mondják, hogy el lehet innen menni.Bürökráciában mi vagyunk a császárok és igenis nálunk vannak Európa legnagyobb adóterhei.
Magyarország ez így szar ahogy van….
ugye?
Váááááááááááá de szar
Megkérdezi a férfi a kiszemelt csinos nőtől: Megadnád nekem a telefonszámod? Benne van a telefonkönyvben- mondja a nő. És mi a neved? Az is benne van a telefonkönyvben.
ennyi baromságot
Hogyan tudsz megszabadulni fölős 80 kilótol?
Űsd agyon az anyósod.
A kurvák nemzavarnak de a 300 forinos kenyér már igen
Nincs munkám,nem vagyok pénzes és nem hordok bő gatyát,mert lassan már semmilyen gatyám sincs.
A világ egyik legbénábban hangzó és legillogikusabb nyelvét beszélem,és rajtam kívül még több millióan értik,hogy mire gondolok,amikor azt mondom: Anyád picsája!
Minden ország megelőzi az enyémet,és nem örülök,amikor a turisták összekeverik Budapestet Magyarországgal!
Büszkén gondolok Császár Elődre,a rendőrgyilkosra,a törvényre - tolvajok és csalók felmentőjére,Fazekasra és Annusra.
Szeretem a zsúfolt és koszos délibuszt,Fekete Pákót,a működésképtelen,de legalább jó drága combinót,a 300 forintos kenyeret.
Itt élek Európa segglyukában.Gyűlölködésben mi vagyunk a császárok és igenis nálunk élnek a világ legnagyobb kurvái!
Magyarország!Én így szeretlek."
Egy arab nagyon eltéved a sivatagban. már két napja gyalogol, mikor végre találkozik egy eszkimóval és a kutyájával. Képzeld, nagyon eltévedtem, mondja az arab!
Még hogy TE tévedtél el?
- Miért sírsz, kisfiú?
-Mert lenyeltem egy rajzszöget!
-Ne sírj, itt egy másik...
Mér nem sír a kislány ha elesik a biciklivel?
mer beleált a tüdejébe a kormány!
Kicsit sötétzöld termékek...
http://cotcot.hu/kozosseg/cikk...
- Miért van az, hogy a pizzafutár hamarabb megérkezik bárhova, mint a mentő?

- Miért van rokkantparkoló a korcsolyapálya előtt?

- Miért rendelnek emberek dupla sajtburgert, nagy krumplit és hozzá
Light kólát?

- Miért nem tudják a nők csukott szájjal kifesteni a szempillájukat?

- Miért olyan hosszú a "rövidítés" szó?

- A Windows kikapcsolásához miért kell a Start gombot használni?

- A citromlé miért tartalmaz mesterséges aromákat, és a mosogatószert miért valódi citromlével készítik?

- Miért nincs egér ízű macskaeledel?

- Miért van kutyaeledel javított ízzel? Ki ellenőrzi?

- Eutanáziánál miért sterilizálják az injekciós tűt?

- Biztos hallottál már a repcsik törhetetlen fekete dobozáról. Miért nem készítik az egész repcsit olyan anyagból?

- Miért nyomja az ember erősebben a távirányító gombjait, mikor csak az elem kezd kimerülni?

- Miért kell kimosni a törülközőket? Elvileg tiszták vagyunk, amikor használjuk. Nem?

- Miért van sisak a kamikaze pilótákon?

- Vajon örülnek az analfabéták a betűtésztának a levesben?

- Amikor az ember felfedezte, hogy a tehenek tejet adnak, vajon mit
kereshetett ott valójában?

- Ha a szótárban egy szó rosszul szerepel, honnan lehet azt tudni?

- Noé vajon miért nem csapta le azt a két hülye szúnyogot?

- A juhok miért nem futnak be az eső elől?

- Ha veszek egy új bumerángot, hogyan dobom el a régit?

- Éjjel-nappal nyitva tartó építmények ajtaján miért van zár?

- Miért szoktunk visszajönni a nyaralásból?
mátészalkai cigánylegényt lelocsolták benzinnel majd felgyujtottak árván maradt gyerekei es családja számára gyüjtést szervezünk SEGITS TE IS!
már össze gyült 60liter
ui:szerdátol drágább lesz!
Mi a bizonyíték arra hogy a négerek basszák a majmokat?
...
HÁT A CIGÁNYOK! :D
az utolsó 2 leadja
remélem,h nem volt még:
Egy 90 éves bácsi ellenőrző vizsgálatra megy az orvosához. Az orvos kérdezi tőle, hogy van.
- Nagyszerűen érzem magam, doktor úr. Fél éve újra nősültem. A feleségem 20 éves és három hónapos terhes. Mit szól ehhez, doktor úr?
A doki gondolkodik, aztán megszólal:
- Hagy mondjak el egy történetet. Ismerek egy vadászt, aki sosem hagy ki egyetlen vadászidényt sem. Egyszer azonban véletlenül az esernyőjét viszi magával a dzsungelbe a puskája helyett. Szembetalálja magát egy oroszlánnal. Ráfogja az esernyőt, céloz, és meghúzza a ravaszt, vagyis a gombot. Bumm! Az oroszlán abban a pillanatban elterül a földön.
- Ez lehetetlen! Biztos, hogy valaki más lőtt! - hitetlenkedik az öregúr.
- Na, látja! - mondja a doktor. - Nekem is ez a véleményem.
A McLaren istálló Magyarországon állít össze új csapatot, mivel észrevették, hogy a roma fiatalok hihetetlen rövid idõ alatt képesek leszerelni az autók kerekeit. Mivelhogy a versenyeket manapság már nem a versenypályákon nyerik, hanem a boxokban, egy pillanat alatt kirúgják sokat próbált, korábbi teamüket, és a cigányokkal vágnak neki a versenyeknek.
Eleinte minden a legnagyobb rendben zajlik. A romák fantasztikus három másodperc alatt le- és felszerelik a versenyautó kerekeit.

A probléma a következõ tíz másodpercben keletkezett, amikor a romák átfestették az autót, átütötték a gyártási számát, és eladták az egész gépet a pilótával együtt a Ferrarinak.....
enyémet már nem emelné meg az biztos
Ez jó!
Persze szerintem is én vok a hülye, mert csak fél oldallal volt visszább az a fél oldalas szöveg........