Nincs karikás ostorom, nem vagyok betyár és nem hordok bőgatyát.
A világ egyik legszebb és legnehezebb nyelvét beszélem és rajtam kívűl több millióan értik,hogy
mire gondolok mikor azt mondom,BOKROS csomag.A hírnevem megelőz amikor külföldre megyek
s szinte már örülök, hogy a túristák összekeverik Budapestet Bukaresttel.Megvetéssel gondolok Gyózikére, Sztojkára, Pákóra és az egész képviselőtestületre.Nem szeretem a Parlamenti közvetítést a sárga 4-es buszt a szegfűt és a narancsot sem. Itt élek EURÓPA közepén és mégis azt mondják, hogy el lehet innen menni.Bürökráciában mi vagyunk a császárok és igenis nálunk vannak Európa legnagyobb adóterhei.
Magyarország ez így szar ahogy van….
Megkérdezi a férfi a kiszemelt csinos nőtől: Megadnád nekem a telefonszámod? Benne van a telefonkönyvben- mondja a nő. És mi a neved? Az is benne van a telefonkönyvben.
Nincs munkám,nem vagyok pénzes és nem hordok bő gatyát,mert lassan már semmilyen gatyám sincs.
A világ egyik legbénábban hangzó és legillogikusabb nyelvét beszélem,és rajtam kívül még több millióan értik,hogy mire gondolok,amikor azt mondom: Anyád picsája!
Minden ország megelőzi az enyémet,és nem örülök,amikor a turisták összekeverik Budapestet Magyarországgal!
Büszkén gondolok Császár Elődre,a rendőrgyilkosra,a törvényre - tolvajok és csalók felmentőjére,Fazekasra és Annusra.
Szeretem a zsúfolt és koszos délibuszt,Fekete Pákót,a működésképtelen,de legalább jó drága combinót,a 300 forintos kenyeret.
Itt élek Európa segglyukában.Gyűlölködésben mi vagyunk a császárok és igenis nálunk élnek a világ legnagyobb kurvái!
Magyarország!Én így szeretlek."
Egy arab nagyon eltéved a sivatagban. már két napja gyalogol, mikor végre találkozik egy eszkimóval és a kutyájával. Képzeld, nagyon eltévedtem, mondja az arab!
Még hogy TE tévedtél el?
mátészalkai cigánylegényt lelocsolták benzinnel majd felgyujtottak árván maradt gyerekei es családja számára gyüjtést szervezünk SEGITS TE IS!
már össze gyült 60liter
ui:szerdátol drágább lesz!
remélem,h nem volt még:
Egy 90 éves bácsi ellenőrző vizsgálatra megy az orvosához. Az orvos kérdezi tőle, hogy van.
- Nagyszerűen érzem magam, doktor úr. Fél éve újra nősültem. A feleségem 20 éves és három hónapos terhes. Mit szól ehhez, doktor úr?
A doki gondolkodik, aztán megszólal:
- Hagy mondjak el egy történetet. Ismerek egy vadászt, aki sosem hagy ki egyetlen vadászidényt sem. Egyszer azonban véletlenül az esernyőjét viszi magával a dzsungelbe a puskája helyett. Szembetalálja magát egy oroszlánnal. Ráfogja az esernyőt, céloz, és meghúzza a ravaszt, vagyis a gombot. Bumm! Az oroszlán abban a pillanatban elterül a földön.
- Ez lehetetlen! Biztos, hogy valaki más lőtt! - hitetlenkedik az öregúr.
- Na, látja! - mondja a doktor. - Nekem is ez a véleményem.
A McLaren istálló Magyarországon állít össze új csapatot, mivel észrevették, hogy a roma fiatalok hihetetlen rövid idõ alatt képesek leszerelni az autók kerekeit. Mivelhogy a versenyeket manapság már nem a versenypályákon nyerik, hanem a boxokban, egy pillanat alatt kirúgják sokat próbált, korábbi teamüket, és a cigányokkal vágnak neki a versenyeknek.
Eleinte minden a legnagyobb rendben zajlik. A romák fantasztikus három másodperc alatt le- és felszerelik a versenyautó kerekeit.
A probléma a következõ tíz másodpercben keletkezett, amikor a romák átfestették az autót, átütötték a gyártási számát, és eladták az egész gépet a pilótával együtt a Ferrarinak.....
A világ egyik legszebb és legnehezebb nyelvét beszélem és rajtam kívűl több millióan értik,hogy
mire gondolok mikor azt mondom,BOKROS csomag.A hírnevem megelőz amikor külföldre megyek
s szinte már örülök, hogy a túristák összekeverik Budapestet Bukaresttel.Megvetéssel gondolok Gyózikére, Sztojkára, Pákóra és az egész képviselőtestületre.Nem szeretem a Parlamenti közvetítést a sárga 4-es buszt a szegfűt és a narancsot sem. Itt élek EURÓPA közepén és mégis azt mondják, hogy el lehet innen menni.Bürökráciában mi vagyunk a császárok és igenis nálunk vannak Európa legnagyobb adóterhei.
Magyarország ez így szar ahogy van….